返回列表 回復 發帖
原帖由 kylefunny 於 2008-9-4 01:19 PM 發表
甘多位兄弟姐妹(打劫既人)同志們你們好!係咪好掛住我嘞~
嘿嘿~遲D要請返機個保鏢先再入兄弟寵物區(劫匪大佬區)
有邊個想加入我既保鏢會啊~年薪過億TVB幣每月有10顆石頭花紅,又有免費健康保 ...
你居然有兩億幾身家,你去邊到呃翻黎噶,好可疑,交出你既財産比我調查,無事再比翻你
原帖由 kylefunny 於 2008-9-4 01:19 PM 發表
有邊個想加入我既保鏢會啊~年薪過億TVB幣每月有10顆石頭花紅,又有免費健康保 ...
你居然有兩億幾身家,你去邊到呃翻黎噶,好可疑,交出你既財産比我調查,無事再比翻你
9999999999999億TVB幣

甘都唔好,點算好呢?
原帖由 ice.key 於 2008-9-3 09:31 PM 發表

哈哈....等你請到保鏢再說啦...~~~ ...現在等我來打劫呀..~~~
等我有保鏢你班賊仔就知味道啦~嘿嘿...
原帖由 junli1421 於 2008-9-3 09:37 PM 發表

比你調查過連渣都無啊~
原帖由 无印良品 於 2008-9-3 09:37 PM 發表

我做啊。。。甘高工資。。。

嘿嘿。。。
等你有錢比入會費先啦~
今日又要博殺啦,繼續打怪升寵,遲講啦甘多位~
你们打劫什么????
不明。。。。你们在讲什么。。。。
原帖由 kylefunny 於 2008-9-4 02:03 PM 發表
今日又要博殺啦,繼續打怪升寵,遲講啦甘多位~
应该是去努力打怪拿石头~~然后返来分比兄弟才对~~
原帖由 ice.key 於 2008-9-4 02:17 PM 發表

哈哈等你找到保鏢才說啦...~~~
帮你推股有没奖金卡~~1下10万TVB~~