返回列表 回復 發帖
原帖由 blueocean 於 2008-9-4 06:10 AM 發表
so scary in this family
everyone talk about $$
遲些連你的tvb幣也不放過
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
I think I join the wrong family
I want to join a family that is full of

原帖由 blueocean 於 2008-9-4 06:48 AM 發表
I think I join the wrong family
I want to join a family that is full of
加入了我們家族就不能退出 退出要罰1千萬寵物幣,如果是你就另外再加罰15億tvb幣
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 bubu1109 第 3981 篇文章

I have nothing to say, except

寵物幣 bubu1109 10000000 送禮 2008-09-04 09:44:11

老大,我要兑换TVB币
等于200万TVB吗?
原帖由 无印良品 於 2008-9-4 09:53 AM 發表
等于200万TVB吗?
应该是吧,點解你浪人都可以有感多钱噶?
人地唔玩咯,咪俾曬我咯。。。

我加入了你们不是每天可领取10000宠物币吗?
how i gona take it?
hAHaha....
甘多位兄弟姐妹(打劫既人)同志們你們好!係咪好掛住我嘞~
嘿嘿~遲D要請返機個保鏢先再入兄弟寵物區(劫匪大佬區)
有邊個想加入我既保鏢會啊~年薪過億TVB幣每月有10顆石頭花紅,又有免費健康保險,又有專車接送~重送埋別墅,每兩年都係只係9999999999999億TVB幣入會費,好著數嘎~比左入會費後就有呢種享受啦!有意者請至電我~電話號碼係503-XYX-ABBC

原帖由 kylefunny 於 2008-9-4 01:19 PM 發表
有邊個想加入我既保鏢會啊~年薪過億TVB幣每月有10顆石頭花紅,又有免費健康保 ...
甘好待遇,我做啊。。。嘿嘿。。。
原帖由 kylefunny 於 2008-9-4 01:19 PM 發表
有邊個想加入我既保鏢會啊~年薪過億TVB幣每月有10顆石頭花紅,又有免費健康保 ...
我做啊。。。甘高工資。。。

嘿嘿。。。