返回列表 回復 發帖
原帖由 blueocean 於 2008-9-28 01:14 PM 發表

support bubu say "為什麼要因為他有錢就不能當一般成員看待"
don't hate rich people
打劫快D比tvb幣我
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 2008-9-28 01:20 PM 發表

打劫432432快D比tvb幣我432433
  go to sleep now

他是一開始就就麼有錢的嗎?我不太清楚
剛發現時以為他用了不法手段而得到這些錢的-.-還PM了佛祖
在這向他道歉,因為誤會了他
原帖由 ndctim 於 2008-9-28 01:24 PM 發表
他是一開始就就麼有錢的嗎?我不太清楚
剛發現時以為他用了不法手段而得到這些錢的-.-還PM了佛祖
在這向他道歉,因為誤會了他
他不是一開始就有錢,我每日都會看成員的記錄是不是不法得來我就不知道了
其實你這麼做也沒有錯,不過是有可能令到一位喜歡打怪的成員離去,只是這點不好,所以你也不用道歉
原來無做錯....
我知佢好努力咁升lv,因為我見早兩日佢先玩,咁快就7轉,真的很強
但也就因為咁,佢有可能在兩二天內賺十幾億嗎?相信打怪是賺不到的吧
如果係誤會,我當然會道歉...咁做都係想大家玩得公平d
原帖由 ndctim 於 2008-9-28 01:40 PM 發表
原來無做錯....
我知佢好努力咁升lv,因為我見早兩日佢先玩,咁快就7轉,真的很強
但也就因為咁,佢有可能在兩二天內賺十幾億嗎?相信打怪是賺不到的吧
如果係誤會,我當然會道歉...咁做都係想大家玩得 ...
其實玩寵物只要開心就好,反正當大家升到高轉時裝備和寵物幣多到用不完(當然也要大家付出時間打怪才能得到),
到時大家都不會理會別人有多小寵物幣或多小裝備了
你講得都有道理,只有四套裝備(暫時)
有錢都無用,唯一用途係轉TVB$$姐......好似做左衰人
原帖由 ndctim 於 2008-9-28 01:58 PM 發表
你講得都有道理,只有四套裝備(暫時)
有錢都無用,唯一用途係轉TVB$$姐......好似做左衰人
咁你又唔會係衰人,我見你都經常去幫人,其實tvb幣太多我都覺得作用不大(對個人而言),對家族就不同,
因為可以用來辦活動令論壇增加氣氛
佢得返一千萬-.-
家族攪活動要錢ga咩??從來都唔知或無參加過
其實我幫的忙都不大,那像你給數張三倍經驗卡.....
況且我d錢咪又係你之前幫我d"超高"價貨品得來的
bubu兄....
我想問4轉後用什麼職業升會快 一點~??
原帖由 ndctim 於 2008-9-28 02:17 PM 發表
佢得返一千萬-.-
家族攪活動要錢ga咩??從來都唔知或無參加過
其實我幫的忙都不大,那像你給數張三倍經驗卡.....
況且我d錢咪又係你之前幫我d"超高"價貨品得來的 ...
辦活動要人參加,當然唔小得獎勵,獎金就係大家的動力
原帖由 tatmingtai 於 2008-9-28 02:20 PM 發表
bubu兄....
我想問4轉後用什麼職業升會快 一點~??
我覺得8轉前繼續做法師好,8轉後你可以試下騎士,刺客再高轉一點用會比較好,你需要王者裝備嗎
原帖由 bubu1109 於 2008-9-28 02:25 PM 發表

辦活動要人參加,當然唔小得獎勵,獎金就係大家的動力432459
明哂,參加就有錢領,等我得閒時都參加下先
bubu幾時玩小遊戲??等我賺d野都好
原帖由 ndctim 於 2008-9-28 02:32 PM 發表

明哂,參加就有錢領,等我得閒時都參加下先
bubu幾時玩小遊戲??等我賺d野都好
等陣先,轉頭同你死過 今次我唔會再輸
原帖由 bubu1109 於 2008-9-28 02:34 PM 發表

等陣先,轉頭同你死過 今次我唔會再輸
唔做功課都同你"死過"....快d等我贏左你之後作文