返回列表 回復 發帖
原帖由 janleung 於 2008-9-23 08:51 AM 發表

好,加多個一毫嘅泡沫塑料飯盒比你,不過裏面嘅食物要自備
甘我唔出演<男主角>啦....

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 jacky-lin 於 2008-9-23 08:53 AM 發表

你有見過拿刮鬍刀片去打劫的嗎?
有啊,打劫不到.....自己可以割脈啊....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 doctor.n 於 2008-9-23 08:50 AM 發表
老大, welcome back
...兄弟...今日我開心,派錢啦...
出演啦....
bubu1109出演啦....
錢錢錢錢錢錢!!
doctor.n  2008-9-23 08:55 AM TVB 1000000 元  積分轉出  
原帖由 无印良品 於 2008-9-23 08:54 AM 發表

...兄弟...今日我開心,派錢啦...
好啊,我就要你面頭果層一億就夠啦
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
原帖由 janleung 於 2008-9-23 08:55 AM 發表

好啊,我就要你面頭果層一億就夠啦
等我儲到100億先講啦...
thank you!!!
your life will come better!!
bubu是不是開始再抽資了!
原帖由 jacky-lin 於 2008-9-23 09:02 AM 發表
bubu是不是開始再抽資了!
現在比賽差不多結束,我才不會抽資咁辛苦 現在推緊股

大家要留意下,除左攻擊同防禦升級卷軸有機會有保留價值外,大家的財富戒指如果多過一件,多出來的大家都可以賣左佢,
因為有些版本的寵物是沒有財富戒指,而且就算有財富戒指到時價錢未必有現在咁高
原帖由 bubu1109 於 2008-9-23 09:09 AM 發表

現在比賽差不多結束,我才不會抽資咁辛苦 現在推緊股

大家要留意下,除左攻擊同防禦升級卷軸有機會有保留價值外,大家的財富戒指如果多過一件,多出來的大家都可以賣左佢,
因為有些版本的寵物是沒有財 ...
哦.... ....我就得攻擊同防禦升級卷軸各有300幾

其他乜都無...
昨晚太晚睡,今天又早起,精神狀況很差,打怪一個不留神,沒催眠一直狂死!
....我沒心機升級了....
話才剛說完又死了一次!