返回列表 回復 發帖
老大, welcome back!!!!!!!!!!!!!!
我帮你打小人,打死他,踩扁他!!!
原帖由 无印良品 於 2008-9-23 08:21 AM 發表
我都E+先訓醒.....恭喜bubu出柵啦...
什麼出栅 要我 你再入番去嗎

不過的確要多謝大家幫忙 ,為左獎勵大家,每人送電鋸一把大家再一齊努力打劫
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 2008-9-23 08:31 AM 發表

什麼出栅 要我 你再入番去嗎

不過的確要多謝大家幫忙 ,為左獎勵大家,每人送電鋸一把426393大家再一齊努力打劫
...有无搞错,仲派电锯俾我地去劫....???

(起码都要送歼18俾我地去打劫啦....)
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
兄弟幫又有新裝備了~~~電鋸一把!

每個人請按照職位順序到服務台領取!
原帖由 jacky-lin 於 2008-9-23 08:35 AM 發表
兄弟幫又有新裝備了~~~電鋸一把!

每個人請按照職位順序到服務台領取!
你咩職位啊,你要排到幾時呢...?

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 afpd 於 2008-9-23 08:26 AM 發表
老大, welcome back!!!!!!!!!!!!!!
我帮你打小人,打死他,踩扁他!!!
我都係剛剛先訓醒,現在要去推股先,一陣再打怪,我要賺番我D錢
好,等我用電鋸拍返部"德州電鋸殺人王"先
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
原帖由 janleung 於 2008-9-23 08:36 AM 發表
好,等我用電鋸拍返部"德州電鋸殺人王"先
甘我系咪出演"男主角"啊,片酬幾多呢?
片酬還是電鋸一把
原帖由 无印良品 於 2008-9-23 08:36 發表

你咩職位啊,你要排到幾時呢...?

我的等級可能要排到大年初一去了!

而且到時候搞不好只能領到一把刮鬍刀~~~呵呵!
原帖由 janleung 於 2008-9-23 08:41 AM 發表
片酬還是電鋸一把
周星星同學都有個飯盒啊...我連個飯盒都無...

拿住電鋸去打劫咩?
原帖由 jacky-lin 於 2008-9-23 08:44 AM 發表

我的等級可能要排到大年初一去了!

而且到時候搞不好只能領到一把刮鬍刀~~~呵呵!
我排隊才領到刮鬍刀, 我看刀片該你領.....
老大, welcome back
原帖由 无印良品 於 2008-9-23 08:45 AM 發表

周星星同學都有個飯盒啊...我連個飯盒都無...

拿住電鋸去打劫咩?
好,加多個一毫嘅泡沫塑料飯盒比你,不過裏面嘅食物要自備
原帖由 无印良品 於 2008-9-23 08:46 發表

我排隊才領到刮鬍刀, 我看刀片該你領.....
你有見過拿刮鬍刀片去打劫的嗎?