返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 2008-9-23 03:56 PM 發表

寵物區就離升級,現有的裝備可能會有些不能用,要自行到倉庫回收,就算相同,升級後的價錢應該也會比現在低,

以上全部都係估計
之前到处去收够武器的人,不是大出血
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★
原帖由 jjj9930 於 2008-9-23 04:00 PM 發表

講緊無印....
why唔past我地換moneyge???????
原帖由 jjj9930 於 2008-9-23 04:00 PM 發表

咁又未必,始終要看升級版本後,裝備是否一樣,打出的機率高唔高,還有是否有再高級一點的裝備

先賣出貴重裝備應該不會錯 (我也經歷過2次升級的事故),不過不是這論壇就是了
甘就要睇升乜版本啦...
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 bubu1109 於 2008-9-23 04:07 PM 發表

咁又未必,始終要看升級版本後,裝備是否一樣,打出的機率高唔高,還有是否有再高級一點的裝備

先賣出貴重裝備應該不會錯 (我也經歷過2次升級的事故),不過不是這論壇就是了 ...
你就好啦 我未有經(過)嚟,個人震騰騰
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-23 04:12 PM 發表

你就好啦 我未有經(過)嚟,個人震騰騰
系應該分D出來既....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
現在升級的新版本,可能係之前已經試裝過,不過因為當時論壇未升級,所以始終未能裝設成功,

現在論壇升級了,所以應該可以再重新裝設過,如果真的是這樣的話,我大約知道是那一個版本,

以上全部估計,未必係事實
唔好再估計啦,再估....

倉庫就直接賣NPC算啦....
好闷啊
做乜甘悶啊....?
原帖由 1739jay 於 2008-9-23 04:45 PM 發表
好闷啊
去打怪咯。。。
打怪仲悶.....
我都是呀