返回列表 回復 發帖
原帖由 无印良品 於 2008-9-23 03:49 PM 發表

一發貼之後,個個都知道即將升級.....

個個都趕住清曬D倉底貨........ ....兌現錢啊.....

就好像銀行破産咁...
大家急住放裝備,可能都係睇到我的回帖吧

其實我還有更多消息
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
个位大哥个位大姐!到底又发生什么事为何每个人都要清曬D倉底貨
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★
yeah!!!!bubu我好想你呀
原帖由 jjj9930 於 2008-9-23 03:54 PM 發表
个位大哥个位大姐!到底又发生什么事为何每个人都要清曬D倉底貨
寵物版本即將升級.....裝備兌現錢啊

唔系裝備就唔值錢了...
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
今天要上課
原帖由 jjj9930 於 2008-9-23 03:54 PM 發表
寵物區就離升級,現有的裝備可能會有些不能用,要自行到倉庫回收,就算相同,升級後的價錢應該也會比現在低,

以上全部都係估計
when will change??
原帖由 无印良品 於 2008-9-23 03:55 PM 發表

寵物版本即將升級.....裝備兌現錢啊

唔系裝備就唔值錢了...
啊~~~~~~那我不是要卖掉那些东西!
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★
原帖由 rayson98 於 2008-9-23 03:54 PM 發表
yeah!!!!bubu我好想你呀
多謝你支持我 送你電鋸一把
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
又來電鋸.......要黎做乜..
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 jjj9930 於 2008-9-23 03:57 PM 發表

啊~~~~~~那我不是要卖掉那些东西!
不要亂了,,,,像我一樣做虧本生意.....