返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-9-14 16:53 發表

說話又唔係咁講呀..~~~人家要拿錢出來..~~更加要拿錢出來..~~吸納不同的股民..~~~如果你sure 你會持股量第一的..~~~我就拿500萬出來幫佢吸納不同的股民..~~(唔少人見錢開眼呀) ...
问题是我每天500手在他那边了
礼记!加油!加油!加油!
原帖由 peterzai05 於 2008-9-14 04:50 PM 發表

真的谢谢,我并不是不想拿钱出来帮她,真的是如果是靠钱来赢我觉得并不光荣,如果是家族兄弟姐妹帮忙就不一样,可以显示出我们兄弟帮的合心 ...
如果可以唔駛出獎金都嬴出,當然最好,不過就算出獎金也沒什麼關係,因為這也是嬴得遊戲的方法之一,不用太在意,

現在已經有好多成員都會間中幫忙推119,希望大家繼續努力
大家唔駛咁急,過一兩日先出招都未遲
happy harvest moon to everyone,enjoy your days with your family~bye~
原帖由 ice.key 於 2008-9-14 16:59 發表

係你在119那邊持股量係第一呀..~~
当然是我第一啦,我每天500手买一次买5000.500手一天就买250万股了,好想买到破亿股
原帖由 ice.key 於 2008-9-14 17:05 發表

咁就ok啦..~~我出奬金活動啦..~~那你同bubu1109奬金都不會那我就可以以500萬來同佢吸納多d客仔啦..~~(過多一~二天如果他還未上第一我就想出一個奬金活動..~~ ) ...
谢谢!!!
原帖由 ice.key 於 2008-9-14 17:14 發表

記著我發出的奬金你一個仙都唔好拿呀..~~
你换去宠物币送我啦
http://www3.tvbnow.com/viewthread.php?tid=297244&pid=11826613&page=49&extra=

14/09/08足球贴士出来了

如果各位兄弟姐妹得空去吹水区,吹吹水联络感情
各位我要先行撤退,要出街 ,大家記得唔好買17號股,買119好啦