返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 2008-9-14 03:32 PM 發表

追到我唔緊要,正好可以收罰款1千萬寵物幣418076

如果唔比罰款就送去黑名單418077
没问题~~在出粮那扣~~
我每天不拿~~就每天扣15000~~
原帖由 bubu1109 於 2008-9-14 03:38 PM 發表

有排抽 抽埋聽日都未必完成到,大家記得唔好買入17號股住,今晚開市我都未必係到(要出街),

番到屋企先會再開始抽資
没问题~~一定等到1.00才买
佬大加油!!!
原帖由 yy@sam 於 2008-9-14 03:38 PM 發表

没问题~~在出粮那扣~~
我每天不拿~~就每天扣15000~~
你想我送D莫須有的罪名給你嗎,可能足夠禁止進入tvbnow

考慮清楚先追上離
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 2008-9-14 03:44 PM 發表

你想我送D莫須有的罪名給你嗎,可能足夠禁止進入tvbnow418087

考慮清楚先追上離418088
莫须有!!!
什么来的?? 吃的吗??
暫時有16個成員到達12轉以上,還有最後兩日時間,11轉的成員要加倍努力啦

這次特別獎勵是,只要到達12轉每人就有100萬tvb幣獎金獲得
原帖由 bubu1109 於 2008-9-14 03:54 PM 發表
暫時有16個成員到達12轉以上,還有最後兩日時間,11轉的成員要加倍努力啦

這次特別獎勵是,只要到達12轉每人就有100萬tvb幣獎金獲得
是個個月嗎?
且!!!! 人地(我)要N年先有用
特別獎勵活動只會間中出現,努力升上家族排名頭十位才是最實際
原帖由 rayson98 於 2008-9-14 16:13 發表
且!!!! 人地(我)要N年先有用
小弟还是努力点去读你的书啦
礼记!加油!加油!加油!
ok!!無問題
原帖由 ice.key 於 2008-9-14 04:04 PM 發表

最高轉那個是不是有特別奬勵呀..~~
對,最高轉的人,我會獎佢送1億寵物幣比我這個幫主,這是成員最光榮的時刻
唔怕!!never mind