返回列表 回復 發帖

回應 ice.key 第 2624 篇文章

可不可以分期付款
今日大家打怪慢吗???我慢到要呕血!!!
給你

成功贈送給 stephenhor 1 個 法神戒指!
谢谢老大,可不可以跟你买股?很闷啊!!!
原帖由 stephenhor 於 2008-7-30 03:13 AM 發表
谢谢老大,可不可以跟你买股?很闷啊!!!
我地家族ge公司好像要早上9點先開始上市,現在我也不知道買什麼,我暫時放晒我手上的股票,大家今日買股要小心,有新公司上市前,

有可能隨時會跌得好利害,想開公司的人需要資金,所以隨時會放晒手上股份,令到股價大跌.
YES SIR!!!!
大佬,你申请既上市公司放到59400股甘多啊!!!
原帖由 karchuan 於 2008-7-30 04:20 AM 發表
大佬,你申请既上市公司放到59400股甘多啊!!!
其實我都唔知要整幾多股先係正確 ,不過應該冇問題,只要大家多多支持我就好了
原帖由 ice.key 於 2008-7-30 04:20 AM 發表
英雄護甲 bubu1109 7 50000 332500 2008-07-30 04:18:24

老大你又來了.....你要買就問我啦....~~~~我放下二手市場打個八折給你呀.....
唔駛介意啦,我覺得已經好平
原帖由 ice.key 於 2008-7-30 04:33 AM 發表

老大你幾錢1股呀...~~~如果5元一股我怕我一個人都買成差不多10萬股呀....~~~~
我都唔知係點,因為我其實玩左唔係好耐,到時你見有數量就買入啦,賺到錢就放一半,放完見價錢回落一點再入,股價會一路升(段估)