返回列表 回復 發帖
大家好。。 无印兄,好久没来坐坐。 好吗?

原帖由 无奈的寂寞 於 2009-1-12 11:35 AM 發表
大家好。。 无印兄,好久没来坐坐。 好吗?
好好...寂寞兄呢???

呢個稱呼好怪,唔知寂寞兄點稱呼...?

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无印良品 於 2009-1-12 11:43 AM 發表

好好...寂寞兄呢???

呢個稱呼好怪,唔知寂寞兄點稱呼...?

hmmm....我觉得无奈兄会好听一点。。你说是不是。。哈哈!!

午安.....
山菜兄,中午好啊!!!

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无奈的寂寞 於 2009-1-12 12:04 PM 發表

hmmm....我觉得无奈兄会好听一点。。你说是不是。。哈哈!!
無奈.....

無奈兄...我只有無奈了...

回應 无印良品 第 290 篇文章

早上很忙,希望下午會好一點...
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-12 10:02 AM 發表
part 3 無啦..完左啦....

天空之城~~ 最緊要搞笑對聯有獎遊戲Part 2~~遊戲結束
我同 tonyayp 既对联果然系入唔到投票。。。。。。。。。。。。
我俾左好多心机去对。。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2009-1-12 04:03 PM 發表

我同 tonyayp 既对联果然系入唔到投票。。。。。。。。。。。。
我俾左好多心机去对。。。。。。。。。。

vwwo 2009-1-10 01:41 AM     
tonyayp 2009-1-10 05:17 AM   

~~ 最緊要搞笑對聯有獎遊戲Part 1~~   

上聯:  1. 開開心心過新年   嘻嘻哈哈食榴槤
           2. 大牛小牛揾不到母牛             (新加)   
           3. 山貓 追 山鼠 食 山上 的 山菜   (新加)   

可多選或選一(回覆時都要打上聯呀)上聯可能會再加一兩個給選擇

玩法好間單,你只要對出下聯 最緊要搞笑(希望可令人大笑)  (每人可回復三次)仲可以編輯                 

Part 1 結束時間H.K. 03-01-09 晚上9:00P.M.
                                  我們天空之城會在04-01-09選出幾個下聯在Part 2 給大家投票
                                        投票時間為04-01-09至H.K.10-01-09 晚上9:00P.M

對下聯結束時間H.K. 03-01-09   
你/妳 兩個在2009-1-10 投票時間先對下聯  
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-12 04:14 PM 發表

vwwo 2009-1-10 01:41 AM     
tonyayp 2009-1-10 05:17 AM   

~~ 最緊要搞笑對聯有獎遊戲Part 1~~   

上聯:  1. 開開心心過新年   嘻嘻哈哈食榴槤
           2. 大牛小牛揾 ...
我仲谂住系10/1前截至。。。。。。。。。。
我嘅都好似唔見喔...

回應第 295 篇文章 及 第 296 篇文章

下次有機會搞其他,大家再支持啦...

回應 vwwo 第 295 篇文章

妳好像看錯了時間...
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-12 04:28 PM 發表
妳好像看錯了時間...
唔好再讲啦。。。。。。
伤心欲绝。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2009-1-12 04:33 PM 發表

唔好再讲啦。。。。。。
伤心欲绝。。。。。。。
我嘅好似无超时间都无啊....

我E+先发现...