返回列表 回復 發帖
原帖由 无印良品 於 2009-1-10 11:54 AM 發表

嗯,一個鍾車程已經可以到澳門啦...

已經輸左不敢過去蒲啦...

唔怪得果边D赌场可以起得甘靓啦。。。。。。。。

回應 vwwo 第 264 篇文章

妳看的已經是Part 2 了
Part 1 在這.....(已經完左)

http://tvboxnow.com/thread-561763-1-1.html

回應 #262 #263 爺爺我好怕冷....
天氣一冷就成日在睡.....
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-10 12:34 PM 發表
回應 #262 #263 爺爺我好怕冷....
天氣一冷就成日在睡.....
暈```今日都有太陽出啦...

只系有小小風吹...

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-10 12:31 PM 發表
妳看的已經是Part 2 了
Part 1 在這.....(已經完左)

http://tvboxnow.com/thread-561763-1-1.html
甘咪即系话,可能会有 part 3??
甘多位..早晨啊..歡迎光臨富豬∨貴豬o○吹水铺▽..

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
晨早。。贵猪。。。
早晨呀....良仔..

回應 vwwo 第 275 篇文章

part 3 無啦..完左啦....

天空之城~~ 最緊要搞笑對聯有獎遊戲Part 2~~遊戲結束
贵猪...早晨....
贵猪。。。富猪。。。早晨。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 ngls 於 2009-1-12 10:17 AM 發表
贵猪。。。富猪。。。早晨。。。。
早晨...山菜兄...富豬豬...嘉嘉....

好耐無見嘉嘉啦...

見到嘉嘉....
原帖由 无印良品 於 2009-1-12 10:43 AM 發表

早晨...山菜兄...富豬豬...嘉嘉....

好耐無見嘉嘉啦...

見到嘉嘉....
见到我真的 咩。。。。
一个星期没见了。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 ngls 於 2009-1-12 10:48 AM 發表

见到我真的 咩。。。。
一个星期没见了。。。。
當然....

點解甘耐無上嘅....
原帖由 无印良品 於 2009-1-12 11:16 AM 發表

當然....

點解甘耐無上嘅....
streamyx搞搞阵咯。。。。 上不到。。。