返回列表 回復 發帖
原帖由 无奈的寂寞 於 2009-1-12 05:17 PM 發表

靓姐,没关系。下届一定支持你。。  
甘你觉得我既对联掂唔掂啊??
原帖由 vwwo 於 2009-1-12 05:39 PM 發表

甘你觉得我既对联掂唔掂啊??
sure 掂, at least i can't make it....still better than me ...haha

原帖由 无奈的寂寞 於 2009-1-12 06:14 PM 發表

sure 掂, at least i can't make it....still better than me ...haha
好少少都好过无!!!!!
初来报道!
每天到了半夜都那么静~~~
很闷~!
原帖由 tonyayp 於 2009-1-13 04:14 AM 發表
每天到了半夜都那么静~~~
很闷~!
時差不多.不能陪你啦...

不過早晨,我實系到D...

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
大家早啊!!!。。。第二位报到。。

原帖由 无奈的寂寞 於 2009-1-13 08:22 AM 發表
大家早啊!!!。。。第二位报到。。
無奈兄,早晨啊!!!

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
晨早流流,差点忘记say晨早
无印兄,qqbubu 兄, 早啊!!吃早餐了吗?怎么今天没看见山棻兄?

原帖由 无奈的寂寞 於 2009-1-13 08:57 AM 發表
无印兄,qqbubu 兄, 早啊!!吃早餐了吗?怎么今天没看见山棻兄?
今朝食左皮蛋瘦肉粥....仲有一個油炸鬼...

原帖由 无奈的寂寞 於 2009-1-13 08:57 AM 發表
早晨哦!寂寞兄
原帖由 无印良品 於 2009-1-13 09:07 AM 發表

今朝食左皮蛋瘦肉粥....仲有一個油炸鬼...

我重没吃...留D比我!!  
贵猪..早晨....
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-13 09:40 AM 發表

我重没吃...留D比我!!  
同班同學....你唔系食美食快餐"M記"嘅咩?