返回列表 回復 發帖

嘉嘉..早晨...無奈兄早晨...

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
噢!没人啊。。。。。
原帖由 qqbubu 於 2009-1-14 01:11 PM 發表
噢!没人啊。。。。。
今日到處都好冷清.....

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
...果真冷清,.....成日無人幫襯...
俾人玩到...忘记来撑你地的场...
噢!放工啦。。。。
原帖由 无印良品 於 2009-1-14 01:12 PM 發表

今日到處都好冷清.....

是哦!很冷清清
原帖由 qqbubu 於 2009-1-14 05:08 PM 發表
噢!放工啦。。。。
嗯...我都快放工嚕....
原帖由 无印良品 於 2009-1-14 05:21 PM 發表

嗯...我都快放工嚕....
我还没哦!要到今晚。。。
原来呢度甘有米架
原帖由 lhy92725 於 2009-1-14 05:35 PM 發表
原来呢度甘有米架
乜你E+先發覺啊....

无哥。。。。来你的场踏踏一下。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 ngls 於 2009-1-14 08:06 PM 發表
无哥。。。。来你的场踏踏一下。。。。
暈...點會叫無哥哥咖?

一系叫碩仔...一系叫良哥....

原帖由 无印良品 於 2009-1-14 08:08 PM 發表

暈...點會叫無哥哥咖?

一系叫碩仔...一系叫良哥....

都不知道怎样称呼你。。。。。就叫无哥咯。..特别点。。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 ngls 於 2009-1-14 08:27 PM 發表

都不知道怎样称呼你。。。。。就叫无哥咯。..特别点。。。。。

已經講你知啦....

不要再叫無哥了....