返回列表 回復 發帖
为咩刹时间无晒人嘅

回應 无印良品 第 479 篇文章

有點忙...
你地先推到499 等我來.......
有我 啊  cat cat 來幫手
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
cat cat 沒吃飯 啊 ?

金楼快到啦....所以个个都停低啦...
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
我還沒停啊   還有我 啊
原帖由 comfit8 於 2009-1-15 11:47 AM 發表
我還沒停啊   還有我 啊
你都好有米喔,....

你都嚟竞争金楼...?

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
大家好 ﹐ 早晨 啊  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 无印良品 於 2009-1-15 11:48 AM 發表

你都好有米喔,....

你都嚟竞争金楼...?

佢黎帮我手架
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-15 11:45 AM 發表
有點忙...
你地先推到499 等我來.......
乜你甘架,悟得喔
原帖由 无印良品 於 2009-1-15 11:48 AM 發表

你都好有米喔,....

你都嚟竞争金楼...?

不是 ﹐ 我 last time 是 爆樓王 ﹐ Now 就 收山了 。 this time 是幫手 only .
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 comfit8 於 2009-1-15 11:50 AM 發表

不是 ﹐ 我 last time 是 爆樓王 ﹐ Now 就 收山了 。 this time 是幫手 only .557956
你真系好好人啊
今天沒事幹 ﹐ 咪黎 幫手 cat cat
原帖由 comfit8 於 2009-1-15 11:51 AM 發表
悟使甘快退隐啦