返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2009-1-13 09:43 AM 發表
贵猪..早晨....
富豬豬,早晨啊.....

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无印良品 於 2009-1-13 09:48 AM 發表

富豬豬,早晨啊.....

今日好似好开心啵...
原帖由 tingx2 於 2009-1-13 09:52 AM 發表

今日好似好开心啵...
開心又甘過....不開心都系甘過....

我日日都差不多一樣...心情已經不再波瀾起伏啦..

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无印良品 於 2009-1-13 09:53 AM 發表

開心又甘過....不開心都系甘過....

我日日都差不多一樣...心情已經不再波瀾起伏啦..

咁厉害??
咪就来可以升为仙家咯...
早晨....
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-13 10:20 AM 發表
早晨....
datuk morning
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-13 10:20 AM 發表
早晨....
早晨山菜兄....

富猪。。贵猪。。。早啊。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 ngls 於 2009-1-13 10:24 AM 發表
富猪。。贵猪。。。早啊。。。。
嘉嘉,早晨...

原帖由 无印良品 於 2009-1-13 10:25 AM 發表

嘉嘉,早晨...

你今天好的空哦。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。

回應 qqbubu 第 336 篇文章

qq 他環未看我的短消息,他回復我,我就復你...

回應 tingx2 第 332 篇文章

早晨呀...孫女..

回應 无印良品 第 337 篇文章

良仔,作天好像不多見你,有事忙嗎?
原帖由 ngls 於 2009-1-13 10:28 AM 發表

你今天好的空哦。。。。
我一直都无"胸"咖....有都系胸肌

原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-13 10:30 AM 發表
良仔,作天好像不多見你,有事忙嗎?
系度啊...我作日仲去发贴申请做版主添...