返回列表 回復 發帖
原帖由 jclai 於 2008-10-9 01:30 PM 發表

去猪猪的家。。
睇唔到。。。听唔到。。。
原帖由 jclai 於 2008-10-9 01:30 PM 發表

去猪猪的家。。
猪猪的家都好啊... 2 哥的家应该也不错...
珍惜四人帮。。。
look out point ampang 晏啁有开咩??
原帖由 vwwo 於 2008-10-9 02:38 PM 發表
听人讲果边的也不好吃喔。。。
原帖由 mun2 於 2008-10-9 02:48 PM 發表

听人讲果边的也不好吃喔。。。
QQ唔系话,果边有两三间咩??
原帖由 vwwo 於 2008-10-9 02:38 PM 發表
yawor.. it seems open in evening 1...
原帖由 miaomiao88 於 2008-10-9 03:02 PM 發表

yawor.. it seems open in evening 1...
甘即系点啊??
上面投票无夜晚既哦??
一只二只自己入黎讲低时间!!
原帖由 vwwo 於 2008-10-9 04:01 PM 發表

甘即系点啊??
上面投票无夜晚既哦??
一只二只自己入黎讲低时间!!
下午,没开哦!你想变人干啊!讲明look out point
一定是夜晚咯!
原帖由 qqbubu 於 2008-10-9 05:08 PM 發表

下午,没开哦!你想变人干啊!讲明look out point
一定是夜晚咯!
甘即系点啊???
时间是没问题啦!!只要大家肯定地方及时间就好啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-9 07:44 PM 發表
时间是没问题啦!!只要大家肯定地方及时间就好啦!
我就提议5.30至6.15分去...

唔识路的就在一个地方等..
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-9 10:38 PM 發表

我是没问题啦!就得看其他人咯!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-9 10:38 PM 發表

若要等人集合就5.00 到6.00吧... 我也是不知那地方在那里...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-10 02:23 PM 發表
若要等人集合就5.00 到6.00吧... 我也是不知那地方在那里...
你们谁回去saga山啊!

很容易找!到达saga山路口不要转进去,跑前一个有红绿灯那个路口转右,顺着路上山就到了。
讲下讲下,好似个个都有意思去 AMPANG 甘哦!
好啦,各位听住,边个想去 AMPANG 既,开始投票!!!