返回列表 回復 發帖
原帖由 mun2 於 2008-10-12 03:01 AM 發表

miaomiao.. 你真是明白我的感受。。。
唉。。我都明白你的感受。。我都是被玩的一个。。真是哀哉。。

我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-12 12:14 PM 發表

唉。。我都明白你的感受。。我都是被玩的一个。。真是哀哉。。
你会吗?你不也是有份吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-12 12:17 PM 發表
你会吗?你不也是有份吗?
做贼喊贼....

原帖由 miaomiao88 於 2008-10-12 08:46 PM 發表

做贼喊贼....
你又说些什么我不懂的啊?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-12 10:26 PM 發表
你又说些什么我不懂的啊?
哦。。她讲我扮无辜咯。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-12 10:28 PM 發表

哦。。她讲我扮无辜咯。。
她是在说你吗?不是我啊?真幸运啊!
哦哦。。我觉得应该要讲出几时聚会了。。
还不快说。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
因为,这个月有假期..看个日可唔可以咯..
我冇跟帖.......有冇人好心話我知﹐今次決定左去邊??
原帖由 devil2007 於 2008-10-13 01:51 PM 發表
我冇跟帖.......有冇人好心話我知﹐今次決定左去邊??
哈.哈.仲未决定到啊..这两个地点..1)  bandar utama 的 center point 的 mcd

2)look out point ampang

原帖由 wk.hoo 於 2008-10-13 01:41 PM 發表
因为,这个月有假期..看个日可唔可以咯..
你是讲deepavali的假期?
look out point........... 睇雀啊??  
原帖由 tingx2 於 2008-10-13 02:01 PM 發表

你是讲deepavali的假期?
depavali.... 有冇人肯犧牲陪我慶祝生日 ??
原帖由 devil2007 於 2008-10-13 02:10 PM 發表

depavali.... 有冇人肯犧牲陪我慶祝生日 ??
哦。。 你是26号生日??