返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-17 02:47 PM 發表
聚会地点:LOOK OUT POINT
时间:6.30pm - 7.30pm
日期:26/10/2008
一边聚会,一边帮DEVIL2007庆生日

确定出席--金仔,小白,wk.hoo,靓姐,靓姐女...

看看先的--jclai,qq,猪猪...

还未确定--wlt1110... ...
我想问。。devil他肯定会出现啊??
原帖由 tingx2 於 2008-10-17 10:26 PM 發表

我想问。。devil他肯定会出现啊??
就算他不出现,我么也可以一样的聚会啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-18 08:43 AM 發表
就算他不出现,我么也可以一样的聚会啊!
你地唔是讲帮他庆祝生日啊。。他唔来点庆祝啊??
多謝各位的好意先,我唔肯定能否出席... sorry
十月份都有好多人生日,靚姐&jackson高版等等........都係其中之一,都可以借這個機會一起慶祝。
原帖由 devil2007 於 2008-10-18 03:12 PM 發表
多謝各位的好意先,我唔肯定能否出席... sorry
十月份都有好多人生日,靚姐&jackson高版等等........都係其中之一,都可以借這個機會一起慶祝。
是你自己提议的!现在又是怎么回事呢?
原帖由 tingx2 於 2008-10-18 09:12 AM 發表

你地唔是讲帮他庆祝生日啊。。他唔来点庆祝啊??
就当作是为十月份生日的人庆祝咯!
顶~
我再顶顶顶顶顶顶顶
原帖由 miaomiao88 於 2008-10-20 01:59 AM 發表
我再顶顶顶顶顶顶顶
不要顶啦!等下算你灌水啊!
对不起。。 我是唔可以肯定会出现
原帖由 mun2 於 2008-10-20 01:39 PM 發表
对不起。。 我是唔可以肯定会出现
唉..没你就没咁有娱乐性了..
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-20 01:52 PM 發表

唉..没你就没咁有娱乐性了..
我都唔系主角。。。
聚会地点:LOOK OUT POINT
时间:6.30pm - 7.30pm
日期:26/10/2008
一边聚会,一边帮DEVIL2007庆生

确定出席--金仔,小白,wk.hoo,靓姐,靓姐女...

看看先的--jclai,qq,猪猪...

还未确定--
wlt1110,mun2...
珍惜四人帮。。。
原帖由 mun2 於 2008-10-20 01:56 PM 發表

我都唔系主角。。。
你没出现,我就会成箭靶架啦。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-20 03:15 PM 發表

你没出现,我就会成箭靶架啦。。。
原来你是想mun2当你的替死鬼啊!