返回列表 回復 發帖
猫爷

祝您身體健康
lilitan008 發表於 2017-12-11 06:10 PM
粒爺
you too
條骨都無佐lu
各位水區老友們 好!! 路人甲大哥問了一個很好的問題!!!

因為與大家參加活動有重要關係,特別翻譯他的問題並以中文作答一次!!!
他的問 ...
gracechanstuart 發表於 2017-12-11 07:15 PM
支持Grace既遊戲, 好幸運能夠為Grace既遊戲出點微力.
順便提下Grace, 22天總共係160億, 唔係16億.
支持Grace既遊戲, 好幸運能夠為Grace既遊戲出點微力.
順便提下Grace, 22天總共係160億, 唔係16億.
pknoface 發表於 2017-12-12 12:26 PM

Ken 掌門 凌晨好!! 多謝你提醒!! 不過有咁多大金主,應該冇問題!!!

快快趣趣加埋粒爺個大名先!!!

Ken 掌門 凌晨好!! 多謝你提醒!! 不過有咁多大金主,應該冇問題!!!

快快趣趣加埋粒爺個大名先!!!  ...
gracechanstuart 發表於 2017-12-12 03:46 PM
一定可以超過20位人呀
粒爺梗系金啦
條骨都無佐lu
我12月15日的願望是: 我希望星爷能和发哥与华仔一起演出 《赌城风云4》 。
我要選 14 號驚喜禮物包。

祝 各位 TVBOXBOW 版主 及 會員 聖誕節 及 新年 快樂.

我12月15日的願望是:

願我會踩火箭 帶你到天空去
在太空中兩人住
活到一千歲 都一般心醉
有你在身邊多樂趣
共你雙雙對 好得戚好得意
地裂天崩當閒事
就算翻風雨 只需睇到你
似見陽光千萬里

我要選 1 號驚喜禮物包
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我12月15日的願望是: 希望日日開開心心, 快快樂樂
我要選 3 號驚喜禮物包。
我12月15日的願望是: 希望身體健康,份工可以順利D
我要選 2 號驚喜禮物包。
條骨都無佐lu
我12月15日的願望是: 希望身體健康,開開心心.
我要選16號驚喜禮物包。
我12月15日的願望是: 希望每位水友、朋友、家人都身體健康,開心快樂。
自己都早日康復,因為最近俾人撞后面、再撞前面,架車total咗!

我要選18號驚喜禮物包。
我12月15日的願望是: 我希望星爷能和发哥与华仔一起演出 《赌城风云4》, 本掌門做佢地既對手 。
我要選 5 號驚喜禮物包。
我12月15日的願望是: 希望工作顺顺利利,家人朋友包括各位水友健康开心。
我要選20號驚喜禮物包。

我12月15日的願望是: 希望妈妈和爸爸和我全家身体健康开心每一天
我要選 16 號驚喜禮物包

16號 已被選,對上一個未被選 號碼為15 號