返回列表 回復 發帖
  至緊要身體確定冇後患呀!!!

gracechanstuart 發表於 2017-12-16 09:17 AM
知道,多謝grace姐有心,要去准备晚餐啦,再會
知道,多謝grace姐有心,要去准备晚餐啦,再會
mnb1123 發表於 2017-12-16 09:20 AM

哈哈!! 我都係要準備晚餐!!!

我12月16日的願望是:祝隨意兄身體健康
我要選 12號驚善禮品包。
外星貓E生

今天已選號碼

20   14    8   7
    1      5   3     18
     6    9  17 13

尚餘號碼:2、4、10、11、15、16、19

我12月16日的願望是: 願家人都健康、平安
我要選 2 號驚喜禮物包。
多謝 pknoface 武當派 Ken 掌門、cck_my  電腦區版主 大佬健、金石良  貿發局高層 言少、lilitan008  貼圖區版主粒爺 全力資助!! 多謝各位大金主!! 仲有多謝 grace 姐 !!
  4461大哥 好!! 不用客氣!! 恭喜你得大獎!!!

gracechanstuart 發表於 2017-12-16 09:07 AM
害羞
我12月16日的願望是: 祝所有人美好的愿望成真,最紧要安康开心每一天!
我要選 16 號驚喜禮物包
多謝 pknoface 武當派 Ken 掌門、cck_my  電腦區版主 大佬健、金石良  貿發局高層 言少、lilitan008  貼圖區版主粒爺 全力資助!! 多謝各位大金主!! 仲有多謝 grace 姐 !!
害羞
4461 發表於 2017-12-16 01:23 PM
4461 恭喜你得大獎

12月15日【許願送大禮】派獎啦!!!
https://orig00.deviantart.net/8fd1/f/2016/167/4/3/payday_prize01_by_gracechanstuart-da6jnrb. ...
gracechanstuart 發表於 2017-12-16 03:08 AM
恭喜路人甲
前後都開花
mnb1123 發表於 2017-12-16 08:14 AM
BB 我前年也在高速公路撞車, 同你一樣後車撞我,把我車推前撞向前車. 食了三明治.
恭喜路人甲
free2penny 發表於 2017-12-16 03:44 PM
thank you penny