返回列表 回復 發帖
我今日早上已经死过50几次啦。。。100几粒复活宝石```
现在得50粒啦~~~
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 doctor.n 於 2008-9-21 09:04 AM 發表
can someone give me some 三倍經驗卡???
成功贈送給 doctor.n ? 個 三倍經驗卡!
原帖由 无印良品 於 2008-9-21 09:12 AM 發表
我今日早上已经死过50几次啦。。。100几粒复活宝石```
现在得50粒啦~~~
成功贈送給 无印良品 50 個 復活寶石!
原帖由 bubu1109 於 2008-9-21 09:14 AM 發表

成功贈送給 doctor.n ? 個 三倍經驗卡!
我买20个三倍经验卡。。。
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 bubu1109 於 2008-9-21 09:11 AM 發表
有玩股市的成員,大家看看我買了那一種股票,然後大家按自己的能力,選擇其中一種比較賺錢的,我會放出來給大家買入,

因為我有很多比較賺錢的股,有些就算買入幾百,一日也可以賺幾千萬至幾億,大家需要就短訊找我,

希望 ...
岩玩,无乜成绩。。。。
成功贈送給【 bubu1109 】寵物幣【 3200000 】!

原帖由 无印良品 於 2008-9-21 09:17 AM 發表
成功贈送給【 bubu1109 】寵物幣【 3200000 】!

剛才已經比左10張你,咁快又要 比多小小你,錢就不用了

成功贈送給 无印良品 ? 個 三倍經驗卡!

寵物幣无印良品3200000送禮2008-09-21 09:21:11
突然多左几百万,打左几分钟先发觉。。。又少左几十万~~
原帖由 bubu1109 於 2008-9-21 09:21 AM 發表

剛才已經比左10張你,咁快又要 比多小小你,錢就不用了

成功贈送給 无印良品 ? 個 三倍經驗卡!

寵物幣无印良品3200000送禮2008-09-21 09:21:11 ...
我几时先可以打怪掉三倍经验卡~?~
我想問問,400點耐力真的足夠嗎??
原帖由 ndctim 於 2008-9-21 09:26 AM 發表
我都係得300點耐力
原帖由 无印良品 於 2008-9-21 09:25 AM 發表

我几时先可以打怪掉三倍经验卡~?~
這裡打怪沒有3倍卡掉的
-.- more less than me....
原帖由 ndctim 於 2008-9-21 09:26 AM 發表
你不算高轉,要加多小耐力就要自己慢慢試先會比較準確,記得計埋用了大地術之後耐力有多小,不要加太多耐力
o....thx bu~~