返回列表 回復 發帖
I buy too
   皇家馬德里  vs 波里索夫巴迪(+2.5)   2008-09-18  02:45:00 波里索夫巴迪勝 (-) 200000 皇家馬德里 讓 兩球半 修改

原帖由 ice.key 於 2008-9-17 21:01 發表

其實你咁低轉..~~不用exe卡係最好的..~~因為你現在用了到未來就仲難升呀..~~~
謝謝你給我的建議,我知道了!那我就暫時先不用加倍卡了!謝謝!
原帖由 ice.key 於 2008-9-17 21:07 發表

沒法啦..~~我現在真的好難升呀..~~我都唔想升呀..~~唔係為了打入十大..~~我都懶打呀..~~
這麼拼命想衝入十大!有獎品可以拿嗎~~~呵呵!
原帖由 ice.key 於 2008-9-17 21:15 發表

才不是呀..~~只是兄弟幫中我最有機會入大..~~只是為兄弟幫爭取名譽..~~壯大兄弟幫而已
請教你一個問題唷!股票市場的漲跌,是依據什麼,例如119兄弟幫創世紀,是依據盟友的貢獻還是炒股!
原帖由 ice.key 於 2008-9-17 21:40 發表

漲就係股民的炒賣..~~~ceo減持都機會會漲的..~~

而跌就90%係個ceo抽資..~~~
119我擁有5000股,何時可以賣呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
礼记!加油!加油!加油!
原帖由 peterzai05 於 2008-9-17 21:52 發表
沒有人在家~~~~~
原帖由 ice.key 於 2008-9-17 22:00 發表

其實你想幾時買都可以呀..~~沒有人理你的..~~加上是119的股唔係我的股我答唔到你..~~~如果係92我就答到你..~~
如果是現在的話,你會建議我買哪一隻股票呢?
原帖由 ice.key 於 2008-9-17 22:00 發表

其實你想幾時買都可以呀..~~沒有人理你的..~~加上是119的股唔係我的股我答唔到你..~~~如果係92我就答到你..~~
明天开始我会每天500手买你的股,不过你要一边抽资,不然我买不到500手就涨停了
礼记!加油!加油!加油!