返回列表 回復 發帖
天光了,早晨。。。。
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
早晨
大家早晨啊。。。。我已经成为国宝啦!

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
我已經好累了還要繼續抽資
原帖由 bubu1109 於 2008-9-14 05:59 AM 發表

我自己用晒都唔比你417698
why did I join this family
no good stuff for me

继续抽吧。。。抽到下午就可以完工啦。。。

加油吧。。。
原帖由 blueocean 於 2008-9-14 07:22 AM 發表

why did I join this family
no good stuff for me
唔滿意可以離開 不過要留低21億tvb做抵押
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 无印良品 於 2008-9-14 07:22 AM 發表
继续抽吧。。。抽到下午就可以完工啦。。。

加油吧。。。
抽到下午就可以完工,你說的是在夢中嗎 怎麼可能下午完成
原帖由 bubu1109 於 2008-9-14 07:25 AM 發表

唔滿意可以離開 不過要留低21億tvb做抵押417769
I can give you 11億
because half of 21億 is my girlfriend's $$
she will kill me and break up with me if I give you all my $$

原帖由 bubu1109 於 2008-9-14 07:27 AM 發表

抽到下午就可以完工,你說的是在夢中嗎 怎麼可能下午完成
GOOD ,自己发梦去抽啦。。。

原帖由 bubu1109 於 2008-9-14 07:21 AM 發表
我已經好累了還要繼續抽資
老大加油啊!!
我跟我细佬都被踢出了400大,希望能靠你的股反身了。
終於7轉啦....法神就還給bubu1109你吧,thank you~

法神之靴 bubu1109 1 送禮 2008-09-14 08:17:18
法神披風 bubu1109 1 送禮 2008-09-14 08:17:08
法神頭盔 bubu1109 1 送禮 2008-09-14 08:16:57
法神戒指 bubu1109 1 送禮 2008-09-14 08:16:47
法神權杖 bubu1109 1 送禮 2008-09-14 08:16:31
原帖由 afpd 於 2008-9-14 08:07 AM 發表

老大加油啊!!
我跟我细佬都被踢出了400大,希望能靠你的股反身了。
咁高難度 我希望可以幫到你地啦 ,不過要買入好多17號股先得

或者我保持低價一兩日,到時大家盡量買多一點 之後全力推高到比賽結束為止
原帖由 bubu1109 於 2008-9-14 08:22 AM 發表

咁高難度 我希望可以幫到你地啦 ,不過要買入好多17號股先得

或者我保持低價一兩日,到時大家盡量買多一點 之後全力推高到比賽結束為止 ...
有老大帮忙,有希望了,整个人精神左!

推上天堂啦,日夜不眠。。。