返回列表 回復 發帖
3 X8 S' L5 [, n( X) M& Q
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。公仔箱論壇  X$ p+ S9 ?% }  P
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........tvb now,tvbnow,bttvb* v- t, }$ R9 u3 n! i2 H; m3 q% T
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
4 x: @& |1 R& G0 wleekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
os.tvboxnow.com' G, W8 p5 X* w& s% H& A3 U( S

6 w% n, B6 Q, F2 Gtvb now,tvbnow,bttvb我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
" @/ ]  P  T" B# T' x1 x. x

+ |: i8 j2 u( @; A9 x) ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我最多一路睇一路玩game
: p5 Y" u. _( u: Y0 K& C$ |1 ros.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
# E4 K$ w# U! C* k* S我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
公仔箱論壇7 E: u2 D" _+ @# A2 T; \

3 T' q( {! m# B# Oos.tvboxnow.com我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態. 1 F4 }" t/ o. E# d/ E

$ c. _1 |4 K1 Y  J$ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...os.tvboxnow.com0 T9 Y  i8 i" Q) \5 C
大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
" n8 [9 ?6 A5 r( L$ F- u1 p: g
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......os.tvboxnow.com$ @4 z- e! F6 Q( E0 F, j7 P$ {

5 @3 H, [) {4 V! t$ S( h7 r公仔箱論壇/ z/ _, i1 A; G) S7 l6 H6 L1 \1 T- V
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。
. W" l& I8 N3 o- U7 C( U同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
- `# w) t1 u# ]4 d1 X- x& _/ d" c! `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
" m( W8 F0 B. R: e* b# q" Etvb now,tvbnow,bttvb真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........os.tvboxnow.com& Z7 S. K' W3 |7 b! S
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
! f0 d8 ]* X( JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
  m" l0 w: o% R* x  M9 Z
2 R( Z/ ~! o& j% s
1 u2 x2 x7 ^; E' kos.tvboxnow.com之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
$ x6 F" y. B# m* q0 u# W5 n$ y4 D# Eos.tvboxnow.com你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......公仔箱論壇& N/ K$ i# z; n* N! ?' h
2701565' W: ~8 M" z7 |/ ?* a' a

) S( S; W/ C4 U9 d+ Y; T+ f公仔箱論壇以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...公仔箱論壇* \3 t+ W* `! V7 M% v( b- P
leekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' I  _' @9 [0 @' M3 \1 ^: s

; }5 b5 P+ G6 i5 D* u! K公仔箱論壇居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
tvb now,tvbnow,bttvb3 Q6 D! A+ m' u; F% l$ q, x; O

& b+ ~/ e* B9 e6 E3 los.tvboxnow.com! j7 g" X0 J( T. ?  [* F0 ^4 d
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!os.tvboxnow.com! f* ?9 i. w8 u3 L8 E
tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
! l# G5 e: s2 S3 C- GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 _$ b, d" d7 H咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
0 |0 b2 _& ^) m# w: E$ Btvb now,tvbnow,bttvb* T/ ]( [9 \2 Q0 }
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
( g8 g8 N* E" Ros.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
( I5 |) [% S: H: M$ v' S# gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 b4 z, N3 T! {8 ^+ F8 R# q細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?
- Z: ^: ]* x7 s8 l& s  C2 B- dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# R6 T8 @- B8 f- u. p/ m7 u2 s
無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!
8 a$ o" P( J8 D, Q大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 .... K& L0 }) j5 v" r% ]6 S0 Z& I
leekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
: m( N. q! Y$ c! i! n, r  F2 Vos.tvboxnow.com
) N- A0 ]3 Y6 M; S/ \3 Ftvb now,tvbnow,bttvb粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
; v8 c0 x7 y( y5 b* btvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com* x6 P7 B3 j$ n( N& T
“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥”
& Y6 H9 T: Y' |, x. ]1 lrandomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
* I- D4 b% R/ r$ b7 A  wtvb now,tvbnow,bttvb係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
$ _8 |4 c; t; Pos.tvboxnow.com* ?5 ]- P" |8 M1 R! c
“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” 公仔箱論壇3 l/ D) b( j7 K) P
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
* J$ [- ?/ `* C+ P! BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb; r3 e" g( g& ~) Y' U  Q9 `% E+ p
你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??