返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!
* U& ^1 F  _2 y4 D( v4 Dtvb now,tvbnow,bttvbgigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
os.tvboxnow.com5 z  |5 o' P. v( a& X. w

) R. Q2 A0 B" D. K" {1 d. T1 ^os.tvboxnow.com成半年無見,好開心見番你。
6 |$ [6 A: T, c4 @. V好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
/ b& Q/ G$ H0 W; }8 q$ U
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
* d4 i, i( R7 y0 J另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

3 [: P- m' `( c, Y  W; L5 s公仔箱論壇8 q: l6 d5 H$ ]% J
成半年無見,好開心見番你。' f0 \7 f6 M. E
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。tvb now,tvbnow,bttvb% b1 B/ F5 G0 R* z5 {8 U
! d& T2 w4 T4 S, v1 D* ?9 ]. }os.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
os.tvboxnow.com7 w/ B: @) A2 h! A, t! j9 b0 v
os.tvboxnow.com( i5 y4 A9 v4 C7 s% W# H
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
6 i7 c+ |( R) H0 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
# o$ o, i6 T" N4 Otvb now,tvbnow,bttvbmolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
os.tvboxnow.com1 x( a1 S  |% V0 Z
* Z' ]) P/ j8 P  Q7 m
女工要著吊腳褲架咩??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-27 12:19 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 z9 Z1 }3 I& E) ?6 O0 M; S
os.tvboxnow.com( M4 R3 w4 {/ L' R
" t; j, {4 f2 {; n$ g6 Qos.tvboxnow.com另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...公仔箱論壇2 H  v3 P& {8 A5 v
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
9 S  Y7 u0 P4 b8 J公仔箱論壇
8 k0 B4 C  j, a8 t. N6 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
3 t7 c" b; a9 p+ Y! C, Wtvb now,tvbnow,bttvb
" v, l1 ~, T6 l/ C* U5 N9 Ctvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com' g0 `, u, ?& g' L+ y
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
$ e3 j3 l- R! X: F( a7 \6 l% Eos.tvboxnow.com啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
8 `+ X" a% b( }: k+ ttvb now,tvbnow,bttvb講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
& H# G8 r2 k  \
2682931tvb now,tvbnow,bttvb; L( g; g' J3 m) |
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
5 I: V* f% o0 u公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb. {1 ?9 F- Y! J9 L# H" R0 N
2682948公仔箱論壇% \; R1 s6 C# J8 b3 V
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
! R  q, W5 ~! d0 B5 V9 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...公仔箱論壇! s4 h$ F7 Y% {
leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
4 E7 T0 C) a( [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 B0 L# X) @* J& \6 k9 s7 e" t
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
9 ]5 H0 T* t; B; q/ ?
, c7 n, C: T* E2 o  i公仔箱論壇話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添os.tvboxnow.com. f( a6 v# V0 ]; J& E6 K
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 q, ]5 q# H$ o' w
os.tvboxnow.com; h3 O1 F/ v' f, p1 U
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 |" y% J% A' Z) A3 a7 I
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...% h) K$ K% N. d; y* y: _) t
tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
# B0 Y7 m5 m( r* D3 J0 F
6 e- D7 b- c  b: P" f+ {
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........