返回列表 回復 發帖
搭飛機就吾使準備幾多野
羅兩三個行李箱就得啦
lhy92725 發表於 2014-10-11 09:47 PM
我都係咁話嘎!! 不過老公鐘意樣樣野計畫呢樣嗰樣喔! 咁梗係點都要配合下啦!!
最多唱下歌
跳舞會搞亂檔架
lhy92725 發表於 2014-10-11 09:49 PM
唔緊要啦!! 亂左再執過囉!!
亂佐就下禮拜先執架啦
條骨都無佐lu
亂佐就下禮拜先執架啦
lhy92725 發表於 2014-10-11 10:00 PM
永遠執唔完!!
系架,所以有時我扮睇唔到
條骨都無佐lu
老公起身啦! 去煮早餐!轉頭返黎再傾啦!!
好慢哦,我都是去睇出劇先
條骨都無佐lu
好慢哦,我都是去睇出劇先
lhy92725 發表於 2014-10-11 10:14 PM
咁貓貓好好享受啦!!
慢到Grace姐連續复佐三帖
條骨都無佐lu
-管理線- #10360  12:47AM
(昨晚回復數據又出錯 已經修復好了)
多謝大廚 雙十回帖獎勵!!
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^

只要每人回復有超過5帖才會被計算為回復獎勵
暗樓和寶箱的樓層不包括在回復獎勵以內
每張回復帖獎勵為TVB 100,000 (20張以上為加倍獎勵)
回復由昨日12:00AM 計算到晚上11:59PM(GMT+8)

10月11日只有位版友吹水回復超過5帖以上

lhy92725 ~ 一共回復18帖 (TVB 1,000,000 x 18)
gracechanstuart ~ 一共回復20帖 (TVB 200,000 x 20) - 20帖 BONUS x2

恭喜以下的朋友 & 多謝大家來支持每日吹水獎勵活動
lhy927253 秒前TVB 1800000 元
積分轉出
gracechanstuart18 秒前TVB 4000000 元
積分轉出
-管理線- #10360  12:47AM
(昨晚回復數據又出錯 已經修復好了)
BeiDouChef 發表於 2014-10-12 12:47 AM
您叫車車安排修復的嗎?
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
執屋係好節目黎嘎!! 一路執,一路Happy跳下舞!! 正!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-11 09:43 PM
咁正,錄影給大家欣賞好喎!  
最多唱下歌
跳舞會搞亂檔架
lhy92725 發表於 2014-10-11 09:49 PM
貓貓唱歌!  未聽過喎!