返回列表 回復 發帖

回復 #377 小fai 的帖子

你又懂的???:onion03:
大帅哥。。。。
原帖由 maui 於 2008-3-13 12:18 發表
how 2 自定形象....
i oredy upload the photo 2 my photobucket ,
than i copy the IMG code/HTML code, and pass on the 自定形象,
why always show 請輸入正確的URL....
what happen leh .... ...
按自定形象>copy link入去>enter
就成....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 小fai 於 2008-3-13 13:00 發表

遲d好似會出埋其他的2....之後就加套裝技
如果要套裝圖 我見某些壇 可以copy 比版主用....

不一定要 2,3,4...咁用返之前既圖既.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

大家好。。
原帖由 小fai 於 2008-3-13 13:00 發表

遲d好似會出埋其他的2....之後就加套裝技
死喇,見到沒用掛岀去拍賣左添,下次再想要就難喇。。。:onion03: :onion03: :onion03: :onion03:
唔玩寵物沉入海底
我打到~聖騎士項鏈 ~ 啦 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
個個都咁幸運....恭喜晒!^^

回復 #384 bourget 的帖子

做么我打不到的阿。。:onion03:
如果我加入家族..用咗三倍卡...到我要退出無錢時點還?
请问。。如果我用贴子换宠物经验。。会不会变成原始人啊?
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|

回復 #388 Darkn3t 的帖子

唔会.........
原帖由 冷戰 於 2008-3-14 13:30 發表
如果我加入家族..用咗三倍卡...到我要退出無錢時點還?
無法還 我地不會除去你會籍 而自行退會會比系統扣錢.....再者你有TVB$還都一樣姐!

另外
你入會請睇晒第一頁既資料先........

THX!

原帖由 如來彿祖 於 2008-3-14 14:05 發表
唔会.........
我还担心一换我在论坛的等级就会掉。。:019:
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
ONLINE TIME & 出貼數都可以換經驗 換左都不會扣貼數同上線時間.....
係對貢獻/分享既版友一種鼓勵........

完!^^

今日家族應該會有新野推出~~~~
不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星