返回列表 回復 發帖
原帖由 bourget 於 2008-3-22 08:32 PM 發表

無啊 ﹗﹗﹗:onion03:
可能真係用完即棄~~
其他物品都唔怕係咁既~~
不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星
原帖由 水晶人 於 2008-3-22 11:01 PM 發表
你想騙d咩東東???
骗发帖量:014: :014: :014:
原帖由 水晶人 於 2008-3-22 11:02 PM 發表

可能真係用完即棄~~
其他物品都唔怕係咁既~~
又會係甘既 ﹖﹖
我見到未見到過就無左 ﹖﹖:onion03: :onion03:
迪士尼樂園歡迎你
可能運送過程太久 鮮花都謝了! ha hahaha........

講笑XP XP XP!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 涼風浪子 於 2008-3-21 10:22 AM 發表

王者聖甲Q版許樂1送禮2008-03-21 10:19:37王者之墜Q版許樂1送禮2008-03-21 10:17:51

昨天打到"王者聖甲"  今早打到"王者之墜"

哈哈~!    ^_^y

回禮就不用囉~大家玩的開心就好!   只是剛好打到你需要的! ...
多謝你.....我唔知點解打極都冇
Hi all,

what is the 王者疾靴 魔法效果時間+200% mean???
如: 出催眠10ROUND 有王者鞋變20ROUND!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

where can hit good item?  

火焰山           一轉地圖
雪原仙宮         二轉地圖
從前小屋         三轉地圖
越難打既地方越多.....

好開心呀 ﹗﹗﹗﹗:onion05: :014:
我打到王者鞋啦 ﹗﹗﹗ :014:
迪士尼樂園歡迎你
多打1個法神頭盔 換到 法神戒指

剛剛又打到披風  ^_^y

今天太幸運了!
冒險大陸-縹緲幻境...今天我都係呢度打了几样好装备
5 turn don't have new map?
我琴日打到~聖騎士頭盔~原來刺客用吾到架 ﹗﹗:onion03: :onion03: :onion03:
迪士尼樂園歡迎你

回復 #497 bourget 的帖子

lucky to get a 聖騎士頭盔 la:014:
what do you mean that you can't use 刺客?