返回列表 回復 發帖
I dont have time to play @@

In Germany now ........
一套裝備可以用成世﹐ 我打到有多都會捐出黎。。:onion05: :onion05:
希望大家玩得開心 D 。。。:014: :014:

我剛剛先想起。。。好 cheap 既武器吾好捐比家族。。族員吾會要既
最好捐 D 高級 既武器。。書籍。。寶石。。藥水等等。。先有用 。。。。

評分次數

迪士尼樂園歡迎你
bourget ~~ If you like use my pet to play XD
原帖由 涼風浪子 於 2008-3-20 05:47 PM 發表

剛剛打到王者聖甲~你有換到嗎?

倘若還沒~手上這件可以直接給你喔!
未換到.....你給我....下次你有咩要我有實比你...法神都沒有問題...我打到就得
原帖由 geese 於 2008-3-21 06:46 AM 發表
bourget ~~ If you like use my pet to play XD
下。。。。點解你吾玩呀。。
你地好勁啊 ﹗﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-3-21 03:07 發表
一套裝備可以用成世﹐ 我打到有多都會捐出黎。。:onion05: :onion05:
希望大家玩得開心 D 。。。:014: :014:

我剛剛先想起。。。好 cheap 既武器吾好捐比家族。。族員吾會要既
最好捐 D 高級 既武器。。書籍。。寶 ...
真係好榜樣!!!^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版許樂 於 2008-3-21 08:56 AM 發表

未換到.....你給我....下次你有咩要我有實比你...法神都沒有問題...我打到就得
王者聖甲Q版許樂1送禮2008-03-21 10:19:37
王者之墜Q版許樂1送禮2008-03-21 10:17:51

昨天打到"王者聖甲"  今早打到"王者之墜"

哈哈~!    ^_^y

回禮就不用囉~大家玩的開心就好!   只是剛好打到你需要的!

評分次數

原帖由 涼風浪子 於 2008-3-21 10:22 發表

王者聖甲Q版許樂1送禮2008-03-21 10:19:37王者之墜Q版許樂1送禮2008-03-21 10:17:51

昨天打到"王者聖甲"  今早打到"王者之墜"

哈哈~!    ^_^y

回禮就不用囉~大家玩的開心就好!   只是剛好打到你需要的! ...
熱心幫人!!!加分!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

發現收禮有問題。。。
紀錄有收到禮物~
但係倉庫溫吾到 :onion03: :onion03:
迪士尼樂園歡迎你
咁奇!?
其他欄中沒有!?

原帖由 bourget 於 2008-3-21 09:09 AM 發表

下。。。。點解你吾玩呀。。
你地好勁啊 ﹗﹗﹗
去左德國勁忙 @@
哈哈~今天掉寶率還真好升啊~~~~!

原本才90而已!  玩2個半小時就已經升到102耶~~~!

而且還打到"法神頭盔"

但是....我玩聖騎士....用不到耶

乾脆下一轉來玩法師好了!:014:
原帖由 Q版皮利斯 於 2008-3-22 02:11 PM 發表
咁奇!?
其他欄中沒有!?
無啊 ﹗﹗﹗:onion03:
迪士尼樂園歡迎你
可以加入吗:014:

来骗一点东东就走人
你想騙d咩東東???
不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星