返回列表 回復 發帖
間中落雨冇問題, 落成星期雨就有問題.
chan200308 發表於 2014-4-2 08:12 PM
聽講你地個邊好多地方開始水災
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
聽講你地個邊好多地方開始水災
tvbkk123 發表於 2014-4-2 08:23 PM
我住半山區冇水災
型 英 帥 靚 正
我住半山區冇水災
chan200308 發表於 2014-4-2 08:32 PM
知你有啦
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
HK人命吾贱啦对比起强国人黎讲
條骨都無佐lu
知你有啦
tvbkk123 發表於 2014-4-2 09:04 PM
半山區嘅窮人
型 英 帥 靚 正
而家唔洗修圖架喇,一個app直接攪掂
perfectman 發表於 2014-4-2 09:38 PM
所以話囉
稱被證券經紀連累至破產的女商人,於2011年9月,駕駛朋友的平治房車到跑馬地體育館路口時,因沒有按交通標誌停車,與一輛的士相撞,的士再撞斃於路邊的61歲維修員。女商人早前被裁定危險駕駛導致他人死亡罪成,被判 ...
perfectman 發表於 2014-4-2 09:49 PM
算好架啦,大馬判無罪,吊銷車牌咋
HK人命吾贱啦对比起强国人黎讲
lhy92725 發表於 2014-4-2 09:54 PM
邊個話啊強國人郁d就搞抵制,唔係嘅話就發動經濟核武架
半山區嘅窮人
chan200308 發表於 2014-4-2 10:02 PM
好過冇
强国人瓜佐赔钱都少过人
條骨都無佐lu
强国人瓜佐赔钱都少过人
lhy92725 發表於 2014-4-2 10:21 PM
邊個講啊,依架強國人嘅鼻子全部向天架,我朋友做導遊嘅,全部黎馬拉旅遊嘅強國團,俾嗮錢咗,都話取消啊,你強國人幾有錢啦。
賠得少,係因為強國人唔志在你賠嘅數額嗻,佢話佢仲多過你,使你賠
强国有钱人的确好多
不过如果发生咩意外
赔偿方面绝对比吾上西欧美国果边D人咯
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
教育问题基本上是最难搞嘅
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
-就好似睇灯过马路甘
细路话要睇,大人拉住过
到最后个个都横冲直撞啦