返回列表 回復 發帖
但我已经攰佐先喔
條骨都無佐lu
一字记之曰:打
tvbkk123 發表於 2014-4-3 01:21 PM
型 英 帥 靚 正
主要俾佢知错嗻收唔到咪收唔到,攰咗自然会停架啦
tvbkk123 發表於 2014-4-3 01:23 PM
唔会停架   
型 英 帥 靚 正
点都会攰架
tvbkk123 發表於 2014-4-3 01:43 PM
会攰架
型 英 帥 靚 正
终于整到佢训佐
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
但我已经攰佐先喔
lhy92725 發表於 2014-4-3 01:44 PM
你边會攰,你煩嗻嘛

chan200308 發表於 2014-4-3 01:54 PM
唔会停架

chan200308 發表於 2014-4-3 01:54 PM
终于整到佢训佐
lhy92725 發表於 2014-4-3 02:00 PM
都話緊會停架啦
香港嘅名校仲普通學校教育程度差咁遠

- 教育程度我無資格去評論啦,
但係學生嘅素質就差好多。
名校嗰D學生真係會比心機讀書,
身邊人個個都比心機讀書,
唔多唔少都會受到D正面影響嘅。
相反嗰D,行入學校都係因 ...
perfectman 發表於 2014-4-3 02:25 PM
裝cam都係以防萬一嗻
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
簽名被屏蔽
而家D細路,隻隻都係男女主角嚟架啦,喊係想你理佢,你唔理佢佢就喊大聲D,心理戰,只要夠狠心,唔理佢,喊到累自然會收聲,喊下係唔會死嘅。
好似我個朋友咁,有次喺商個仔lur地要買玩具,我個朋友唔屈服,企埋一 ...
perfectman 發表於 2014-4-3 02:40 PM
絕對認同,你越理佢,佢次次都會用同樣嘅方式架
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
无办法啦,吾通由佢在公司喊到鬼杀甘嘈咩
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
甘如果老细同D客讲电话,有个细路系度嘈就吾好咯
條骨都無佐lu
甘如果老细同D客讲电话,有个细路系度嘈就吾好咯
lhy92725 發表於 3/4/2014 04:49 PM
.                                                                     .

.                                                                     .

http://goo.gl/ewgzSq
Anonymous 發表於 2014-4-3 05:11 PM
小強 被人封咀
型 英 帥 靚 正
你好暴力喔
條骨都無佐lu