返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
之後
笨蛋

係時候black list 佢

華語發音係yu,我想知粵語發音
tvbkk123 發表於 2014-4-4 03:02 PM
之後吴起Q 笨蛋
係時候black list KK 佢
型 英 帥 靚 正
之後
笨蛋

係時候black list 佢

華語發音係yu,我想知粵語發音
tvbkk123 發表於 2014-4-4 03:02 PM
之後吴起Q 笨蛋係時候black list KK 佢
型 英 帥 靚 正
perfectman最近天气都不稳定,工作上进度米有阻碍咯
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
要抓紧时间啦,听日都仲好天嘅
听闻后日D雨又黎啦
清明要吾要去祭祖啊
條骨都無佐lu
要抓紧时间啦,听日都仲好天嘅
听闻后日D雨又黎啦
清明要吾要去祭祖啊
lhy92725 發表於 2014-4-4 04:20 PM
你未祭咩
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
我祭佐啦,我乡下要清明前搞掂嘅
條骨都無佐lu
我祭佐啦,我乡下要清明前搞掂嘅
lhy92725 發表於 2014-4-4 05:21 PM
我以為你未祭
簽名被屏蔽
我以為你未祭
tvbkk123 發表於 2014-4-4 05:28 PM
你呢?几时要祭啊?
條骨都無佐lu
我屋企人唔會揀正日去,因為附近一定封路,遲D先去,揸車可以直到附近,正日去,因為封路,要行成個鐘斜路先去到。
後生就無所謂,老人家就唔係咁好啦 ...
perfectman 發表於 2014-4-4 05:38 PM
D老人家吾系甘介意D日子就容易做好多
條骨都無佐lu
我屋企人唔會揀正日去,因為附近一定封路,遲D先去,揸車可以直到附近,正日去,因為封路,要行成個鐘斜路先去到。
後生就無所謂,老人家就唔係咁好啦 ...
perfectman 發表於 2014-4-4 05:38 PM
我一定唔會正日去,只會早去
你呢?几时要祭啊?
lhy92725 發表於 2014-4-4 05:50 PM
早就祭咗囉
D老人家吾系甘介意D日子就容易做好多
lhy92725 發表於 2014-4-4 05:51 PM
今時今日全部都遷就大家方便,好少介意係咪正日架啦
都吾系架,现在我地清明是公众假期
好多人都觉得就到正日都是正日去好D架
條骨都無佐lu
都吾系架,现在我地清明是公众假期
好多人都觉得就到正日都是正日去好D架
lhy92725 發表於 2014-4-4 06:14 PM
我意思係話,最緊要方便大家,係咪正日都冇乜所謂