返回列表 回復 發帖
秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
/ H+ h; S) p) Z' N0 O0 _弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
# \* P& x/ {1 [4 Ydi0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
, |: P& z8 x7 z4 P% S% i/ Dos.tvboxnow.com我都唔識什么花, no problem 啦 !
* J/ ]) W% j8 @1 q" stvb now,tvbnow,bttvb
. H9 P. @/ u, c' fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021
. l) T1 t# M, B7 }) c* C. f# Hos.tvboxnow.com, i) c1 W3 ^5 g

' r3 j. I" O. d5 v+ l6 e
% e2 b& q1 G, q4 e0 C
/ P( Z/ k; r$ Z4 U9 O, W9 R; Hos.tvboxnow.com4 L: F' y' M" S- b' v
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• di0208

9 h: L5 T) b  v6 l) L1 f$ CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 y; j  Z3 q/ {% u6 I; A+ G( H/ |% ~
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
' j5 b: w( s4 W1 g/ l! z% I, V
$ L7 X" ^& l# T  F$ B/ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 m: y. I: P: B8 r  A0 l嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: F/ {6 ~( b7 X- N  j
di0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
: C; e, Y9 \8 a係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
- {" e  T8 u; N, v: ?

: w( v, W# B; T( zos.tvboxnow.com最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!& D" k% \! n! i

1 x. A# Y$ x+ o
! v, V$ R$ a7 Y  v. dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( U- {3 S8 e; r! W9 ]9 U* j
我家門口的楓樹!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• di0208

第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
8 H) @$ J0 [4 {9 A4 M3 Utvb now,tvbnow,bttvbdi0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
0 j. N; K* X1 X& W公仔箱論壇楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
6 e" X' O7 r! ]3 a: dtvb now,tvbnow,bttvb
; |- B9 v0 x5 R2 o' m6 X$ F) m( vos.tvboxnow.com我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物! P9 l+ l' `* p4 d$ N/ a" J* f0 q

3 h, M- ]5 \/ Q3 n3 F+ gos.tvboxnow.com5405105+ I4 y' e( k" P4 h4 g

8 W; ]5 b# d$ n; A" W* o3 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。54051062 @4 R7 E8 y0 T& y! u
di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!