返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

本帖最後由 di0208 於 2021-10-24 10:31 PM 編輯 + l" Y5 V6 ]  l0 b( x+ W

& b* @% o. E" yos.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
) d/ p* Q3 _/ u% T; ~" V4 Xtvb now,tvbnow,bttvb弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
# ?1 F$ B# P. i/ A弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去tvb now,tvbnow,bttvb4 C% G8 `; |! p" J
di0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
- g% ~: a3 o& m
我都唔識什么花, no problem 啦 !TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 w4 e1 R0 y7 j

( }+ l) r, @- C" n6 K0 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021
9 g9 k. G5 N+ d$ d公仔箱論壇) i7 H0 }2 q6 f& Q/ I

; Q: G" V: g  m* @tvb now,tvbnow,bttvb# C5 j6 s- d; I; z5 i3 a" D

" d4 F3 i* |, \. Y4 k% c! _! {os.tvboxnow.com
- A+ y0 ]8 h, y$ Mtvb now,tvbnow,bttvb

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 2021, g. z2 O4 z3 B3 U& n

) Z6 M3 l+ g+ n- D# i1 V) i" Atvb now,tvbnow,bttvb5399231
7 E) K" C4 O4 g) |7 i1 T7 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, o# Q) V& v$ m9 C, [& u  t9 H3 p
5399232- a, s, W# G& g( u( A6 \" y! B
7 A  B& B# t: b/ {3 Y5 P4 a: G
5399233TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- e# I6 Z+ @3 X& s
manyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
( z+ f3 u$ M! [0 R4 A1 @
  c  w6 v( W2 q; P) m  nos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ {* c5 G$ g4 h* v8 P: Q
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
本帖最後由 manyiu 於 2021-10-29 06:10 AM 編輯 os.tvboxnow.com$ n! @$ ~- o$ D

( X: [! |, T$ j2 b$ y% B公仔箱論壇
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享公仔箱論壇* i4 u3 G! F  P7 t! K/ Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& q" x5 l$ O2 m9 z
0 u% E2 T2 `- J6 p+ G( n
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& S  Y5 A) b+ S- w0 s: _# R
di0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
' a' \, z* {' l: KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...os.tvboxnow.com7 c7 B7 ]+ \( J, W' s
os.tvboxnow.com' o- f" t$ c0 W8 _5 X: D, `
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
. M( b/ P5 k  D, R. R; @: c公仔箱論壇7 T/ `. H2 P. b1 h9 a# v  n. G6 T

/ [$ u& r' o7 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, e1 g1 ]# l" K$ }4 j# h& p
我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

+ g# u1 Z' W+ L- r! ios.tvboxnow.com係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
/ S# T" l( t1 Z6 C$ F  ztvb now,tvbnow,bttvb
  G( m$ z2 v9 N# p# ?7 O2 e" L: Zos.tvboxnow.com最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!tvb now,tvbnow,bttvb2 e- H) {! I; A+ f) z
5403028公仔箱論壇5 W0 P- L( G7 R1 t7 ~' N7 E$ E
! t/ n3 t& b" F7 W- Z& o- d- X: s/ A
5403034! w% W  c, d/ L, E5 O- U
我家門口的楓樹! ...
- Q! Y1 |6 A0 E1 w2 k3 i" L- V* yos.tvboxnow.commanyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
# L, S7 V8 x& F8 d& |  p  Z( Ktvb now,tvbnow,bttvbdi0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
本帖最後由 di0208 於 2021-10-31 01:47 PM 編輯 os.tvboxnow.com% N! c3 L9 I' Y  c, O

* w- K, v7 E' G% C: m( }
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!* i; \+ U# `8 p$ z$ J7 M
manyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
% E% ~5 B8 h; o. c" r公仔箱論壇楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
: ~1 I. @, E, g- g4 v6 ~9 k
$ H) T/ W! `% e) }9 z7 M公仔箱論壇我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物5 f. y+ ^7 k6 i  E. S) j$ k0 l5 k) N
& i3 a7 h* I* X3 M

$ B7 b; _( U* b! Q7 y' kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 J: K! M; ~" b5 h: h$ S) M, G% aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* Z  K, |# e& P1 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
6 M9 m, N! {3 w8 w' j. b# L公仔箱論壇" h- f/ L% K3 h& ~% I( _
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
2 [& v! G* g4 C6 Etvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇0 J0 X$ X" F+ ~
5405105: S$ R: C7 ]0 T1 ^0 i

4 B9 i: C9 K7 V2 M& D5 Ptvb now,tvbnow,bttvb5405106公仔箱論壇8 d. z3 h* B6 h2 R3 p. p
di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
/ a$ }( ~6 d* I( Gtvb now,tvbnow,bttvbmanyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~