返回列表 回復 發帖
我12月16日的願望是:各位水友個個願望成真、心想事成
我要選 17 號驚喜禮物包。
mnb1123 發表於 2017-12-16 08:05 AM

MNB 大哥 好!! 身體沒大礙罷??!!!

保險賠足嗎??祝你早日康復!!!

多謝grace姐關心,neck、前後左肩都痛,而家睇緊醫生,要留家幾個星期,保險會賠,如要确定對方賠要搞成月后
mnb1123 發表於 2017-12-16 08:23 AM

幾個星期?? 咁即係都幾傷喔!! 至緊要唔好留後患呀!!!

今天已選號碼

20   14    8   7
    1      5   3     18
     6    9  17

尚餘號碼:2、4、10、11、12、13、15、16、19

多謝各位大金主, 收到好多好多奬金
princetao 發表於 2017-12-16 08:29 AM

PrinceTao好!! 唔使客氣!!!

多謝你支持!!你第一次玩遊戲就得1億大獎!! 恭喜晒!!!

你喺美國定加拿大呀?? 我住 美國 Idaho!!!

你識唔識將獎金轉做功勳升級呀??!!!

都幾傷嘅,俾后撞完,自己冲前撞前面,5個airbag彈晒出來,過咗I-205 S 14出口小小
mnb1123 發表於 2017-12-16 08:39 AM

真陰功囉!!!

快D好返啦!!!

多謝,多咗時间上來玩遊戲不過有時會覺得唔開心,因為好多手尾跟,又要找新車
mnb1123 發表於 2017-12-16 08:55 AM

客氣啦!! 發生咁既事,係人都唔開心,唯有向好既方面諗,冇大傷殘當執身彩囉!!!

多謝 pknoface 武當派 Ken 掌門、cck_my  電腦區版主 大佬健、金石良  貿發局高層 言少、lilitan008  貼圖區版主粒爺 全力資助!! 多謝各位大金主!! 仲有多謝 grace 姐 !! ...
4461 發表於 2017-12-16 09:05 AM

4461大哥 好!! 不用客氣!! 恭喜你得大獎!!!

係啊,當係破財擋灾
mnb1123 發表於 2017-12-16 09:14 AM

至緊要身體確定冇後患呀!!!

知道,多謝grace姐有心,要去准备晚餐啦,再會
mnb1123 發表於 2017-12-16 09:20 AM

哈哈!! 我都係要準備晚餐!!!

今天已選號碼

6    9  17 13

尚餘號碼:2、4、10、11、15、16、19

今天已選號碼

6    9  17 13
  12  2 16  11

尚餘號碼:4、10、15、19

我真係唔識, 要去慢慢研究
princetao 發表於 2017-12-16 07:10 PM

Princetao 好!! 我喺新手區有個圖解教學帖,可以去睇睇!!!

論壇之積分、功勳、現金、存款、利息 與用戶組別 之 關係、管理及相關應用

12月16日【許願送大禮】派獎啦!!!

以下為各參加者回帖列表:

祝 各位 TVBOXBOW 版主 及 會員 聖誕節 及 新年 快樂.

v7s2VjwQSMw

我12月16日的願望是

願這個喜慶的季節閃閃發光,讓你所有的願望和夢想成真,並且你一年四季都能感受到這種快樂. 聖誕節快樂!

我要選20 號 驚喜 禮品包。
pinaroo 發表於 2017-12-16 12:08 AM
我12月16日的願望是: 我希望在 《功守道2》 里,小弟能打赢马云。
我要選 14 號驚喜禮物包。
4461 發表於 2017-12-16 12:27 AM
我12月16日的願望是:日日可以睡到自然醒,不用閙鐘。
我要選 8號驚善禮品包。
princetao 發表於 2017-12-16 02:20 AM
我12月16日的願望是: 貓貓2018年老闆不會拖糧
我要選 7 號驚喜禮物包。
Pedestrian_A 發表於 2017-12-16 04:45 AM
我12月16日的願望是: TVBox 同寅及網友身體健康出入平安
我要選 1 號驚喜禮物包。
ob51330 發表於 2017-12-16 05:09 AM
我12月16日的願望是: 我希望五禽派檸師姐可以復出吹水。
我要選 5 號驚喜禮物包。
pknoface 發表於 2017-12-16 05:25 AM
我12月16日的願望是:  tvbox 長做長有、網友身體健康
我要選 3 號驚喜禮物包。

多謝Grace大禮
koikeaya 發表於 2017-12-16 06:05 AM
我12月16日的願望是: 預祝大家聖誕快樂 新年進步 身體健康 事事如意!!
我要選 18 號驚喜禮物包。
stedeke 發表於 2017-12-16 06:59 AM
我12月16日的願望是:身體健康 事事如意!!
我要選 8 號驚喜禮物包。
8 號驚喜禮物包已有人選 改6號驚喜禮物包 謝謝!
ctm082014 發表於 2017-12-16 07:30 AM
我12月16日的願望是:还是身體健康、快活每一天。
我要選 9 號驚喜禮物包。
隨意1678 發表於 2017-12-16 07:52 AM
我12月16日的願望是:各位水友個個願望成真、心想事成
我要選 17 號驚喜禮物包。
mnb1123 發表於 2017-12-16 08:05 AM
我12月16日的願望是: 祝大家身體健康, 龍精虎猛
我要選 13 號驚喜禮物包。
free2penny 發表於 2017-12-16 09:12 AM
我12月16日的願望是:祝隨意兄身體健康
我要選 12號驚善禮品包。
CC517 發表於 2017-12-16 10:27 AM
我12月16日的願望是: 願家人都健康、平安
我要選 2 號驚喜禮物包。
tomlin820 發表於 2017-12-16 10:37 AM
我12月16日的願望是: 祝所有人美好的愿望成真,最紧要安康开心每一天!
我要選 16 號驚喜禮物包
mecaca 發表於 2017-12-16 02:45 PM
我12月16日的願望是: 祝願隨意兄遠離病痛,可以隨時返來同我地吹水
我要選 11 號驚喜禮包
lhy92725 發表於 2017-12-16 05:14 PM

我12月16日的願望是:祝大家身體健康
我要選 15 號驚喜禮品包。

shirleywychan 發表於 2017-12-16 10:43 PM

以下為12月15日發帖樓層52#-122#兩個加倍獎隨機抽獎截圖:

(註: 若樓層抽到的是Grace的回帖,則按抽到的樓層單雙號定得獎者。

抽到樓層為單數,Grace 回帖的對下一位將為加倍獎得主。

抽到樓層若為雙數,則以Grace回帖的對上一位為加倍獎得主。)

加倍獎得獎者為:

88# free2penny   及 117# lhy92725

以下為各參加者得獎詳細列表:

12/16《驚喜禮物包》加密檔案密碼在一樓公布。

以下為轉帳紀錄:

時間支出收入操作
pinaroo2 秒前TVB 18888888 元積分轉出
44615 秒前TVB 28888888 元積分轉出
princetao7 秒前TVB 28888888 元積分轉出
Pedestrian_A9 秒前TVB 28888888 元積分轉出
ob513309 秒前TVB 28888888 元積分轉出
pknoface12 秒前TVB 38888888 元積分轉出
koikeaya14 秒前TVB 38888888 元積分轉出
stedeke18 秒前TVB 18888888 元積分轉出
ctm08201421 秒前TVB 38888888 元積分轉出
隨意167824 秒前TVB 38888888 元積分轉出
mnb112326 秒前TVB 38888888 元積分轉出
free2penny28 秒前TVB 57777776 元積分轉出
CC51730 秒前TVB 18888888 元積分轉出
tomlin82032 秒前TVB 18888888 元積分轉出
mecaca34 秒前TVB 18888888 元積分轉出
lhy9272536 秒前TVB 77777776 元積分轉出
shirleywychan38 秒前TVB 100000000 元積分轉出

以下本活動贊助者名單(排名不分先後):

1. pknoface 武當派 Ken 掌門

2. cck_my  電腦區版主 大佬健

3.金石良  貿發局高層 言少

4.lilitan008  貼圖區版主粒爺

如有錯漏,請PM Grace 或在此回帖告知!!!

請大家多多指教!!!

多謝各位支持!!!

今天已選號碼

14    19     17   

尚餘號碼:1、2、3、4、5、6、7、8、9、10、11、12、13、15、16、18、20

今天已選號碼

14    19     17  5

尚餘號碼:1、2、3、4、6、7、8、9、10、11、12、13、15、16、18