返回列表 回復 發帖
No problem
原帖由 kylefunny 於 2008-8-14 05:22 PM 發表
多謝bubu1109上次你俾左20顆復活石我今次又俾紅寶石,係時候輪到我回返少少禮俾"兄弟幫寵物"啦!please have it 暗雲巨劍4,藍鑽項鏈3,狂暴盔甲2,敏捷之靴2,耐力之靴2,超大型MP藥水30,復活寶石17(本來一顆都無,你俾左我之後我一日裡面打到有50顆復活寶石你話搞唔搞笑啊)...
甘如果老大上次你俾左我法神之靴,我会不会一日裡面打到有50双法神之靴呢??
老大,Blueocean 这位兄弟真的没话说,凌晨我看他帮你推股,早上我看他帮你推股,中午,下午,晚上我看他帮你推股。

Blueocean
原帖由 bubu1109 於 2008-8-17 03:33 PM 發表

你在家族應該是排在第24名(倒數) ,給你一個特別獎勵計劃,9月1日前升上10轉獎勵你10萬tvb幣
老大,我也要10萬tvb幣!!!!
原帖由 bubu1109 於 2008-8-17 05:37 PM 發表

咁又唔好,努力升級啦,到第1版有獎勵
为什么我上第1版没有獎勵的?
老大喜新厌旧的。。
原帖由 bubu1109 於 2008-8-18 03:05 AM 發表

我已經寫了是9月1日開始,現在還是8月 ,罰你唔睇清楚通告,要幫我推股100次
老大,我每天都一卖一买帮你推啊,我的持股價格帮你推到从$5。00到先在$10。33了。
好野,两天没来了,先在兄弟幫寵物家族又热闹起来了,欢迎venus1bb和后勤部长加入。
后勤部长很勤劳噢,我每次练功都看到你。加油喔!
老大,可以换多点给我吗?

寵物幣          bubu1109          30000000          送禮          2008-08-21 18:13:40
原帖由 bubu1109 於 2008-8-21 06:40 PM 發表

重咩你有咁多錢 ,去邊到偷番離 快D話我知
今天二手市場的东西特别好卖,赚翻了!
原帖由 janleung 於 2008-8-21 09:04 PM 發表
有一個人大量收購,我的全部都是他一個人(peterlee14)買的,價格我就不打出來了,
英雄護甲 peterlee14 1  2008-08-21 12:22:22
聖騎士盔甲 peterlee14 1  2008-08-21 12:22:02
聖騎士靴 peterlee14 1   2008-08-21 12:2 ...
他是兄弟幫寵物家族的人嘞。
原帖由 hoong04 於 2008-8-21 10:17 PM 發表

他真的很有錢
我整千萬的貨都給他掃完
我的也是。。
peterlee14          飛龍之王x          2363          4183356745          1轉/164級          開啟(未組)          聖騎士

很想打抢他!
原帖由 yy@sam 於 2008-8-21 09:47 PM 發表
发觉越来越难上第一版了~~~~
努力加油吧细佬!
原帖由 babababy919 於 2008-8-23 11:03 PM 發表
冇我份!屋企電腦壞咗!而家用電話上嚟行吓咋!慘!
你走左去边?好挂住你。
今天上来忽然发现到。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。地位不保啦!!!!