返回列表 回復 發帖

回復 #75 小小星星 的帖子

當然不會啦,我也是很悶的說
呵呵!
升级得很慢。。
要怎么才能快些?

回復 #77 小小星星 的帖子

你現在夠錢就去事務所最低下的重置點數,唔夠問我拿,跟住你張所有點數全部加去智慧,記得要去

魔法院學好催眠術,其他魔法夠等級再學,我已經給了你魔法書,學好去黑暗魔堡找一隻名叫   大米  

的怪獸打,9000千經驗那種,記得放紅寶石入 寵物背包, 因為催眠術要消耗紅寶石,留意催眠的回

數,否則即時死亡:014:
谢谢!

回復 #79 小小星星 的帖子

裝備同錢去家族倉庫拿,不用客氣,有問題不明白再問我....
家族仓库怎么进?

回復 #81 小小星星 的帖子

我都唔知呀 ,因為我都冇加入過其他家族,我古應該係寵物區裡面的寵物家族,按回兄弟

幫寵物家族,在裡面就找到家族倉庫,以上全部古計 ,希望冇錯啦:019:
哈哈!好的~我找找看~我要挂机睡觉了~
明天再见~
你也好好休息~
wo   tired         take a  rest  here              hi everyone        add  oil  wo

回復 #1 bubu1109 的帖子

我脱离其他家族,要进兄弟幫寵物家族。
现在负济产了
我想要....聖騎士裝...冇錢買
原帖由 ong1323 於 2008-4-29 11:50 AM 發表
现在负济产了
原帖由 bubu1109 於 2008-4-29 01:20 AM 發表

我給了他十萬寵物幣,唔知夠唔夠呢
夠不夠? 不够就出声! 兄弟帮, 帮得就帮!
原帖由 lovelcyk 於 2008-4-29 04:18 PM 發表
我想要....聖騎士裝...冇錢買
已經給了你
原帖由 ong1323 於 2008-4-29 11:50 AM 發表
现在负济产了
不用擔心,我會幫忙嘗還的,開心打怪啦:014:
原帖由 cck_my 於 2008-4-29 05:03 PM 發表

夠不夠? 不够就出声! 兄弟帮, 帮得就帮!
我會盡力幫忙各成員.....