返回列表 回復 發帖
如果妳真的剪阿YUI的髮型.os.tvboxnow.com3 K& A, R( k' s" J
應該都幾好睇唔錯喔.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# y* C% d7 G0 {, |5 z) x, F3 o9 t) g
下一次試試看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 22:47 發表 * E. I4 r& V% V0 u7 z% F# b" s
公仔箱論壇* V9 @8 f+ v+ m9 ]
tvb now,tvbnow,bttvb/ ~, T" l9 P: r1 H: m
就係想剪YUI=.=...
; k- Z: R1 X8 ~. X3 l% o公仔箱論壇想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ ^* u: J  S+ o6 T2 A+ @8 {

; c) t- b4 g: t+ Q* k/ E+ I公仔箱論壇但呢個髮型同唔剪無大分別喔.
: `" b/ d  z; T4 Q& M* `tvb now,tvbnow,bttvb可能剪短會好好看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 23:25 發表 # p: u2 B- |& N( y2 ?+ `

9 O4 H- b/ {6 }: qtvb now,tvbnow,bttvb我剪短驚會似TB-.-...
# n. ]9 k/ T- |9 I, `9 g* L5 U5 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。短了好多喇~~ =]
2 g9 c& }+ C& N+ ?( R/ V4 e其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
6 G% d% w& u8 ]. s: c
- y$ N8 P7 w* q" d) m5 s! i6 C不用驚會似TB.tvb now,tvbnow,bttvb% Q. O) y; J( ]$ Q
好多女仔都剪短髮.可能今年流行.

妳是澳門人?

妳不是要去做啦啦隊嗎

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 20:50 發表
% Y, n4 W1 X% R# w- B做完火炬啦啦隊...公仔箱論壇2 M. }' a4 K4 r1 V: b
我地要呆等3粒鐘囉
; h$ p! I( Q  ]* y* }os.tvboxnow.com仲要冇得坐=.=..
5 Y, {4 {- h% K' m! ~5 [. p- ]: ?公仔箱論壇企3粒鐘...
" T# [* m" ~: y) xos.tvboxnow.com竟然係一個老先生傳火炬=.=..
0 v* @3 D9 s) P9 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過我地睇到聖火燃 ,,都幾開心
" H% S7 L# n% g& T1 i. }6 H公仔箱論壇公仔箱論壇& D" b/ O: A! N
不是火炬手.做啦啦隊都好光榮喔.

火炬啦啦隊.

妳個頭像無左:019: tvb now,tvbnow,bttvb6 k, S% W4 w: V" `
搵妳唔到

是不是她喔. . .^^
7 {& ?: _" d! C3 E/ r
9 T  F; V( O/ F/ g公仔箱論壇[ 本帖最後由 woodstock1221 於 2008-5-9 12:22 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-9 00:13 發表
# k( r. b6 ?; R% S9 K0 l
2 E0 [; m: N, B8 m# _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。麽叫公升眼淚頭...卑张相来看...:onion05: :onion05:
) p* b2 p, J6 N% e) L; P( G2 J7 Q/ MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# O# r+ g/ ~/ f( K( k5 Atvb now,tvbnow,bttvb應該她是說這個

原帖由 Ca. 於 2008-5-9 14:05 發表 ' ?8 ^: K- \+ A# _0 b
就係想剪呢個; O) c$ \7 h  P  R4 |
唔知靚唔靚....:onion03:
os.tvboxnow.com  @( i6 F: e" }, j& A$ ?( Z+ G
8 e6 B* l% m; j/ J5 l! A
沒有問題給妳信心