返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..
# K- o3 w- {) N3 ?0 C  L; S) bos.tvboxnow.com但係因為好大把頭髮...os.tvboxnow.com( j& A- F7 h5 c( n4 _
而且夏天好熱..9 }8 C* t/ R9 n' U% h( f" ^
我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........公仔箱論壇3 ]. x7 u, `5 l# N3 r* {
剪o左15寸......
# C/ O; \& L$ r* @! ?: K0 ctvb now,tvbnow,bttvb雖然唔係幾捨得tvb now,tvbnow,bttvb5 |1 ^1 s; Q  q$ Y
但係有d人話都幾得意tvb now,tvbnow,bttvb  b/ V" f( M' b% T8 t" H2 q% x
所以都唔會後悔 =]
1 z4 P/ C' u3 Q! e; _1 xos.tvboxnow.com比d意見..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( x6 f) q) u' H% f6 p& c+ ]
同埋呢..
& w" k; k  s( Xtvb now,tvbnow,bttvb我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....* C" }) e+ A: t# z0 m# g! S- c

8 k# u, }7 X; f: x9 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
5 F0 C3 P- P( s) ]! R  F: ]os.tvboxnow.com我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表
( y: K. ]( h# Z" y1 |+ t係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
公仔箱論壇) _7 z. u: H, G: ~$ i
本來我想剪到咁tvb now,tvbnow,bttvb: l& y" g: [+ U$ J% y; m" z" l
但係驚o個個野剪得唔好...
9 Z, T' c9 z- }# q! l& R2 S會好似個.....TB -.-9 q: I0 W6 O7 K
所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..tvb now,tvbnow,bttvb# \" [( K1 @% O. K9 o
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表 4 w# h0 V6 t  X: V, _0 j: H+ }* w& [
  2 年冇剪..
* ?; h9 \' w( x% atvb now,tvbnow,bttvb我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
( u( G' V4 X8 d9 W2 d+ K多謝 =]
5 T4 W3 }" @9 q$ j, P* B公仔箱論壇我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
- H* A( h1 Z7 s9 U$ X2 \公仔箱論壇嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# x( U. x& Q6 ?0 Q- Q3 }
唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: * F8 K4 `' i5 q+ H/ N- e% u5 G
嗨..阿爺,你都系度啊
1 f% L' x2 U! [5 G4 b2 ?+ c多謝os.tvboxnow.com5 G3 `1 u/ r2 Y8 [" M
我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb0 x5 K) A# B* L% h
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
公仔箱論壇# V1 C; q3 G4 s, Q  f! _0 D) S6 t
唔...
3 Y6 B( `: e6 e4 |6 }9 M0 r3 B8 a$ ztvb now,tvbnow,bttvb多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 M/ T; Q& H8 J
應該都幾好睇唔錯喔.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 b, A5 ^/ e- J6 w5 g
下一次試試看.