返回列表 回復 發帖
如果妳真的剪阿YUI的髮型.1 m+ q. v' [8 Q5 c. ]+ W5 `
應該都幾好睇唔錯喔.
9 P$ k" P, Z5 O  i# l4 oos.tvboxnow.com下一次試試看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 22:47 發表 3 B- m* l! _. w, Y

3 c% o' i9 C  o* x  }; W6 ?6 u9 }公仔箱論壇' z! O3 f( B& J
就係想剪YUI=.=...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# A- N$ B0 f) m# U3 w' e4 l
想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
# E0 m8 `+ m" C# @0 ros.tvboxnow.com
" H- A6 `+ s) l7 W5 ^0 O5 ^4 itvb now,tvbnow,bttvb但呢個髮型同唔剪無大分別喔.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 p2 z, A! u& M1 e: n9 s$ D0 D
可能剪短會好好看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 23:25 發表
/ S% K" [% W8 K* f1 q+ ~5 X1 L
我剪短驚會似TB-.-...
: P3 q6 D; C9 Q4 hos.tvboxnow.com短了好多喇~~ =]公仔箱論壇4 B( |9 o1 Q0 A% N3 c5 D  x
其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
os.tvboxnow.com. z0 d. n1 m& `) g# j8 H) e; s

, Y. g, `0 u2 O5 _+ a; @2 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不用驚會似TB.9 }6 N0 V7 d* c! y5 i& A
好多女仔都剪短髮.可能今年流行.

妳是澳門人?

妳不是要去做啦啦隊嗎

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 20:50 發表 公仔箱論壇- v# S1 q7 A$ X+ ]* q( ^
做完火炬啦啦隊...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& o+ G& o$ E6 t
我地要呆等3粒鐘囉
: W* U) f1 t% s% I4 _2 t4 M仲要冇得坐=.=..
& B7 o" p3 E$ E$ Y6 e公仔箱論壇企3粒鐘...os.tvboxnow.com% a2 L% v% v7 O' G* n
竟然係一個老先生傳火炬=.=..  L' \. |( O0 d/ t4 h8 W
不過我地睇到聖火燃 ,,都幾開心
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ a( n1 `/ \8 {9 ]9 @  z- |' C
公仔箱論壇8 ?4 O) o/ Q( d2 i
不是火炬手.做啦啦隊都好光榮喔.

火炬啦啦隊.

妳個頭像無左:019:
5 Z) F4 J( N4 Y# n2 fos.tvboxnow.com搵妳唔到

是不是她喔. . .^^os.tvboxnow.com& Z# x& \8 B5 b0 P% x! s9 ?( f+ P. g

f0 J9 A6 ~  W3 E* R[ 本帖最後由 woodstock1221 於 2008-5-9 12:22 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-9 00:13 發表
1 B1 F9 p$ A/ G* ?, _: @公仔箱論壇
4 @$ b- B( x/ z5 h9 E4 n麽叫公升眼淚頭...卑张相来看...:onion05: :onion05:
4 b* d) {" z/ z2 a5 S6 Jos.tvboxnow.com' ^2 W6 @0 j5 v1 }( \/ Y1 W
應該她是說這個

原帖由 Ca. 於 2008-5-9 14:05 發表
( y7 m% ]0 i4 X公仔箱論壇就係想剪呢個
4 i$ v6 o, i8 O5 ]3 z. W/ `, dtvb now,tvbnow,bttvb唔知靚唔靚....:onion03:
% w, U+ ?5 n) H+ w  A" X1 a& V

6 W( b$ k# d. A公仔箱論壇沒有問題給妳信心