返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-10-27 03:36 PM 發表

為什麼一個2個都想我做幫主呢...~~~做幫主不是要高轉...~~~加上我愛做奸商...~~~做了幫主不能做奸商呀...~~~
不要這樣說,我們很民主的,投票選舉
原帖由 kylefunny 於 2008-10-27 03:37 PM 發表

講笑咩要過17轉係MM度簡直就係24HR ONLINE打怪啊~我先唔要甘趕啊慢慢打怪撿寶物好過~
剛剛無聊,發現你是no.1呢
原帖由 ice.key 於 2008-10-27 03:40 PM 發表

他有"狗"千多的掉寶率....
原帖由 kylefunny 於 2008-10-27 03:42 PM 發表

做咩同我爭做流浪商人啊~如果你肯做主~我會送D好貴重既物品比你嘎,係咪好吸引嘞~do lar good ng good~
1 pet$ .........這麼富裕,卻小器得這樣
原帖由 rayson98 於 2008-10-27 03:42 PM 發表
icekey你回來la,冇見一會兒我就7轉了
才7轉 人家是17轉呢....
原帖由 ice.key 於 2008-10-27 03:44 PM 發表

呵呵...~~~那就要佢做幫主啦...~~
一於等bubu回來決定!!不過我會投ice.key......因為
原帖由 rayson98 於 2008-10-27 03:47 PM 發表
只差個0字
OK17轉
我有兩位數,比你更接近ice.key
原帖由 ice.key 於 2008-10-27 03:49 PM 發表

bubu 係唔會要我做幫主的...~~因為我always失蹤呀...~~
要改壞習慣!!新版本會好玩點吧......
原帖由 ice.key 於 2008-10-27 03:50 PM 發表

我看到有人就快過我啦...~~心中好高興..~~
說笑吧,我可沒想過上"十大惡人榜".....這會要我的命
原帖由 ice.key 於 2008-10-27 03:52 PM 發表

只是因為等升版本才失蹤而已..~~
a few days only....waiting..waiting..waiting..
點解bubu仲未上線ga????他不在的時候總是很靜
原帖由 kylefunny 於 2008-10-27 03:54 PM 發表

被你X死啦...無辦法啦~ICEKEY係女性啊嗎更係對佢好D啦~
性別歧視....我 死你
原帖由 kylefunny 於 2008-10-27 03:58 PM 發表

我會投你大票嘎~因為ICEKEY佢唔愛我所以都係投你支標啦~
想不到我這麼受"歡迎".......
原帖由 wongjj 於 2008-10-27 03:57 PM 發表
恭喜ah tim~~
這個 "ah tim" 是我嗎??恭喜甚麼??
原帖由 kylefunny 於 2008-10-27 04:03 PM 發表

2.5Ver唔算新啦...不過2.5V有十陪卡同新怪,一口氣谷到機十轉都得到邊個會係第一都估唔到啊~cant wait any more hope the new version coming soon~
那都是"有錢人"的天下.....才二百多掉寶率的我要躲在一角

回應 ice.key 第 11404 篇文章 and 回應 wongjj 第 11405 篇文章

那只是暫時-.-不過我對bubu講果個"大獎"很有興趣......有多少獎品呢