返回列表 回復 發帖
我是不法商人

afpd  2008-8-21 07:45 PM TVB 6000000 元

kylefunny  2008-8-21 07:47 PM TVB 200000 元
我們的家族間中都會出現有錢人
原帖由 后勤部长 於 2008-8-22 02:41 AM 發表

法神戒指bubu11091送禮2008-08-22 02:40:39
这个算我的...
好感動,謝謝你
原帖由 junli1421 於 2008-8-22 08:50 AM 發表
大家好,我新加入噶,都是发现呢个幫最热闹,又有bubu1109是到,哈哈
歡迎你加入junli1421 ,得閒就來坐坐啦
原帖由 后勤部长 於 2008-8-22 09:58 AM 發表

会不会是开帖兑换宠物币和神秘宝石的那个...
我都想係 ,如果係可能我都有錢收
原帖由 blueocean 於 2008-8-22 12:24 PM 發表

你真係好貪心
法師裝備呢
原帖由 kylefunny 於 2008-8-22 06:18 PM 發表
唔好意思兄弟...我講我都用左好多時間打左好耐都打唔到 必殺劍...

另加: 希望佛祖快D加新版本啦, 應該會有"特殊商店"?如果有到時D必殺劍就變得再唔值錢啦呵呵... ...
就算升級也要看是那一個寵物版本,因為有好多,近來又有新的,必殺之劍有沒有作用要看是那一版本而定,

像現在這版本設定就作用不大
原帖由 yy@sam 於 2008-8-22 09:52 PM 發表
最近新加入了几位高转高手呀......现在更难追上去了
重夠時間你追上去第1版,加油啦
原帖由 yy@sam 於 2008-8-22 10:11 PM 發表
我连第二版都没到~~
晤知有没十倍经验卡呢????
10倍卡就冇2倍比張你

成功贈送給 yy@sam 2 個 雙倍經驗卡!
原帖由 blueocean 於 2008-8-22 10:19 PM 發表
haha.....I want that too....then, I will be on the first page very fast
我就唔信你升番上第1版
原帖由 blueocean 於 2008-8-22 10:25 PM 發表
what about me
不公平
你咁多錢,自己去買
原帖由 blueocean 於 2008-8-22 10:29 PM 發表

if you increase the $$ to 100萬
then I will 升番上第1版
如果由你贊助我冇問題,我那有這麼多錢給成員
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第10名的競爭可能比較激烈
現在決定第10名的特別再加送5萬tvb幣  

即是家族第1版

第1至第9名獎勵10萬tvb幣
第10名獎勵15萬tvb幣(因為第10名競爭比較激烈,所以繼續增加大家比賽的刺激感 )
原帖由 mini_kandi 於 2008-8-23 07:59 PM 發表
第1至第9名獎勵10萬tvb幣

HIHI...long time no see
mini_kandi 得閒要來坐坐,這裡永遠歡迎你