返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-7-28 02:47 AM 發表
896啦.............~~~~~
今日再改追上我級數的罰款定額,由100萬寵物幣改為1000萬
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 stephenhor 於 2008-7-28 03:12 AM 發表
有没有人肯卖我便宜点双倍攻击卡,道具店好贵啊!!!
再給你兩張

成功贈送給 stephenhor 2 個 雙倍攻擊卡!
原帖由 stephenhor 於 2008-7-28 03:16 AM 發表

老大都是为你们好,小心身体,慢慢来,阿大我讲的对不对??病了就不好啦
大家的確要小心身體,唔好學我 ,我差不多升天
原帖由 xenos68 於 2008-7-28 03:25 AM 發表

嗯嗯...沒錯!!!
正因如此,我想問10號股可留過夜嗎
可以啦,現在入10號股不會輸,只是訓醒時可能賺小了
原帖由 karchuan 於 2008-7-28 03:29 AM 發表
我都系,就快升天啦!!!闷到死啊!!!
你不是有玩股票嗎
原帖由 stephenhor 於 2008-7-28 03:34 AM 發表

是咯老大,我每次上网度见到你的,你不用休息吗??不搞到残晒,
做得幫主,當然不用休息 才怪 ,現在看鏡子時已經唔記得原來的自己
原帖由 xenos68 於 2008-7-28 03:40 AM 發表

有機會到40%嗎
收市時一定到40%,你可以放心買完去睡覺 ,快D買啦,一陣升高時又賺小左
原帖由 ice.key 於 2008-7-28 03:37 AM 發表

他到10左右就去冬眠呀..~~~有時早d有時遲d...~~~

佢係老大呀...責任重大呀...~~~~
剛才我也只是睡了4小時
原帖由 ice.key 於 2008-7-28 03:52 AM 發表

哈哈....我早上才瞓呀...~~~加上我的樣子年青......26years old買煙仲俾人check id card呀...~~~(常俾人誤會不足18......)(無奈)
26歲買煙重比人查身分證 ,這是得天獨厚呀,重話無奈
原帖由 ice.key 於 2008-7-28 03:57 AM 發表

from hk..
原來同我一樣
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ice.key 於 2008-7-28 04:00 AM 發表

當你alway 買煙買六合彩都俾人查你就會無奈...~~~我記得我23那年去超市buy 煮食用的酒都俾人查....~~~俾我d fd笑到我而家呀...~~~唉...
你就好啦,因為樣子年輕才給人笑,我和你相反樣子已經變到7老8十
原帖由 karchuan 於 2008-7-28 04:05 AM 發表

你都系香港人?甘你男定女???
我是男仔啦
原帖由 karchuan 於 2008-7-28 04:22 AM 發表
你梯,我地既大佬被你吓走啦!!!甘耐都冇回复!!!
我的確是男 為什麼會以為我是女的
原帖由 stephenhor 於 2008-7-28 04:30 AM 發表
吹下水,这样我们去香港玩,老大你做导游咯,哈哈哈
什麼 ,香港太多野玩,唔知帶大家去邊
原帖由 ice.key 於 2008-7-28 04:38 AM 發表

老大呀老大我做刺客好定係做法師好呀...~~~~~~~~~~
法師好,因為方便打論壇巡檢 15轉加200耐力就可以了(方便早點唔用紅寶石打10轉的怪),其他加智慧就可以了,試玩法師冇壞,

唔鍾意下轉再換其他職業