返回列表 回復 發帖
& j- W5 H! i2 W0 w- v( T) ^- m都係講事實o者~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 C- A+ F. T* k5 n1 t6 f% D6 n! T
我都好欣賞佢...佢好有火... 同埋真係睇得出每次都有進步.
% e: A# T. h# v- O  r- u: tos.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb! u' I  @. f" r5 U8 [2 O9 i* L& k
Sa姐個角色性格其實好好講... 戲份應該唔少.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: h* j- q* h7 v: y! V
]仲要佢唔止得翠如同張頴康依兩條線, 仲有同皎妃條線. 相信最後佢地係會成為朋友 ...
1 E* \9 h4 t6 q" P3 W" B9 @hello12324 發表於 2014-4-5 03:34 PM
.
7 _' [5 O+ u! j( Q0 r& y6 I5 rtvb now,tvbnow,bttvb8 W' I, V2 P8 a
哈哈,嘉琪身邊又多個自己人。os.tvboxnow.com* S3 a( N% L4 W
第一次睇嘉琪做怪談,佢當年真係好比心機,連比人擺咗上枱要佢去召魂都無怨言,佢都一路喊但一路做完為止,非常敬業樂業
; Y, g4 F5 [: K) S
/ [" i( [0 f/ Otvb now,tvbnow,bttvbSa姐一角真係可以有得發揮,請繼續支持。
/ B" _0 o  k0 E" L" Y- K1 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb/ v1 w0 x( i" C- q% y* A
劇組人員想講出現代人喜歡以電話短訊 / 通訊apps溝通, 以及所帶來的問題公仔箱論壇2 ^8 Z7 D$ W0 N# B8 |) E
其實呢個諗法唔係唔好, 但拍攝手法就真係破壞套劇, 明明可以好簡單交待的事, 又要拖長來拍, 仲要東一忽西一忽 ...
6 P" W) H5 D1 S, }os.tvboxnow.comtycn3320 發表於 2014-4-6 09:57 PM
公仔箱論壇/ j8 m7 Y! z$ h' k3 ]. y2 n( }
睇少一、兩個留言都驚跟唔番劇情,都係淨係睇009算數......
) S2 a/ g4 G  Q. I2 ^+ t
第1集 天下無雙
1 w! g( l7 B2 D/ f公仔箱論壇第5集 每一個明天   黑夜不再來
+ }. c" i" D7 P4 q9 j5 k/ Y5 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。第6集 人來人往tvb now,tvbnow,bttvb5 g, q, ~# A" h0 ]+ ?
第7集 每一個明天
. J7 ?# R, y& w7 L" `; Y! o; Vos.tvboxnow.com第8集 每一個明天tvb now,tvbnow,bttvb5 o% z+ E* e+ D  x

4 A( ?! g+ j% ]& z- Q6 ^" Ytvb now,tvbnow,bttvb真係好好聽~tvb now,tvbnow,bttvb* o) P' G9 F+ s" J+ Y) Y
zzleezz 發表於 2014-4-10 07:36 PM
- O* K$ P, a# [  Z- T: ?- i+ pos.tvboxnow.com
4 c: o: H$ }& D3 Ktvb now,tvbnow,bttvb咁啲歌手嘅歌算係本劇嘅甜品囉,唔喜歡睇劇情都有第二個選擇,幾好......
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-4-12 12:40 PM 編輯 os.tvboxnow.com4 K: a& r' o/ b; H2 b

& P' }" G7 A4 r( c( G6 F唔知係咪姚子羚個喊樣慘樣真係非常令人難忘,所以成日都遇上各種悲慘角色。就算喺《女警愛作戰》做癲婆蘇星佩,戲份少但一樣悲慘,睇完都有啲心酸。公仔箱論壇4 t+ d0 i% ]% `5 e4 M
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我愛姚子羚 。請大家留意佢雙喊眼。同係喊戲,但由Elaine演譯真係悲苦百倍,真架!
% N( b& i( P8 L) [0 b" ?2 {公仔箱論壇公仔箱論壇) P' Q9 k& O3 D% o( ~
不過佢真人咁靚女,所以貼番啲靚相平衡一下。
' ]6 `, ?, L/ d) ]* e, k

' l# |$ q5 \; |# d9 ^! \( ?8 @隻009响梳化企响度勁可愛呀!公仔箱論壇) i* r' Y$ r9 t5 K( |& X
大文細佬 發表於 2014-4-15 02:23 AM
, Q5 M5 l8 d4 q, g1 N
( I5 W/ ~, m" [8 W6 S( g細佬,你又返咗嚟啦,太好了。公仔箱論壇, k. s! O& w+ _9 S! @( u* l

% G' k% v& N& |1 }os.tvboxnow.com所以我都話,本劇會唔會成為嘉琪佢喺最近兩、三年嘅代表作呢?
4 `9 A, l$ d) d; a& _# m
4 E  x7 y* W4 A; iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。劇內呢兩位小朋友(悠悠同009),真係成為我暫時唔放棄本劇嘅三大原因之一。
回應宋柳娟靈體上身事件如下 ,不過...睇完記得要比TVB呀
. {% I; T: G& f: N( M* qos.tvboxnow.com2719101
$ u7 Q2 L9 Z3 }4 A# {timmaxsing 發表於 2014-4-12 01:11 PM
/ R$ g2 F) n2 F* Y7 C8 z8 d. u1 g
tvb now,tvbnow,bttvb6 Q1 ]3 e2 T! A$ j( f5 h. u, r& l
J-神版主,Sa姐個假髮真係好肉酸吖嘛。公仔箱論壇. O0 ~* N& V* j7 f

+ y5 O0 l7 \5 S. T# PBTW, 你係咪鬼太郎啲fans呀,我見你對動畫好有興趣喎,你新舊兩個肖像相都係卡通嚟噃。
  F$ X. q$ I/ o$ }* aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 @( }( ^, {( |! x4 d, Z5 M, I
係呀, 今個星期 spring break 呀! 追唔切你地嘅進度添... 睇咗幾集, 我like009&宋柳娟
$ }$ T7 Y, a* f* F1 f3 q大文細佬 發表於 2014-4-16 06:02 AM
os.tvboxnow.com7 w9 T7 M6 E3 w+ W& a
慢慢嚟啦,繼續睇本劇嘅其他原因包括姣妃同黃金富呢pair「父女戲」好睇,黃金富鬧姣妃成日唔著褲周圍走幾好笑。
唔記得講對我嚟講好重要嘅comment添... 相信香港人要比七百萬以上個like呢套劇, 因為呢套劇唔會好似其他啲愛情劇咁用外國嘅歌做background music.. 用晒本地歌星唱嘅歌呀!.. 個人意見:如果可以同時新舊歌夾住播仲好! ...* D8 I' y: I+ b; x2 k, F; f
大文細佬 發表於 2014-4-17 03:37 AM
7 p( Y! E5 \) T公仔箱論壇第三畬個原因未放棄本劇就係d歌.' _% g2 s7 R5 U# f
現附上名單:公仔箱論壇6 n$ M( e0 T: ]0 s
多謝樓主大大用咁生動有趣的對白介紹《愛我請留言》os.tvboxnow.com+ s9 E( m1 J' j" F( X
k.lau 發表於 2014-4-19 05:40 PM
  {- |& i  I; x9 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都多謝你欣賞,請支持M-Club俱樂部吖.......
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 V, }. y7 m2 f& p
公仔箱論壇: ?, O& O5 R  V
點解你咁叻, 全部歌都知歌名同時知邊個唱嘅?? 佩服!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 Z8 o# T- [, [' d  @
大文細佬 發表於 2014-4-18 05:17 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& y/ @7 ]9 Y" V, l$ J  K1 i, d' l
唔敢富當呀細佬,係鐘意聽歌嘅屋企人提供資料比我架......
愛是永恆同感冒- _2 G" T/ ~3 F7 d- `, O
hello12324 發表於 2014-4-19 02:25 PM
( f! a; u( z. L3 Z1 ^多謝hello12324補充資料........
愛我請留言嘅個人意見, 有一條線膠膠地就係樂天送同埋蔡妍呢part, 蔡妍一啲量度都無, 個老公基本上對老婆同埋個兒甥女一樣咁錫一樣咁愛, 蔡妍連同一個細路女分享老公嘅愛都唔甘心, 就揾情緒病嚟做籍口, 唔願意付出愛 ...tvb now,tvbnow,bttvb, e( E4 ~5 k* i' E
大文細佬 發表於 2014-4-20 11:41 AM
9 o8 d8 C- D: ?3 R/ `! _  `: Uos.tvboxnow.com
3 U  J+ C! [  _( w- p$ R( ^os.tvboxnow.com我都輕輕覺得蔡研性格有啲問題,有心理、生理病係就係慘,Elaine演嚟都真係苦情,但蔡研私心確係多咗啲,所以有少少唔太值得觀衆同情。4 D! c- R. h- C. ~3 U6 B) x
又或者係編劇預留嘅性格上缺憾,令天送兩公婆嘅離異更見合理,亦使觀衆快速接受天追同初見拍拖。
公仔箱論壇( Z0 I0 [" P$ E# c7 @% t% E. P
tvb now,tvbnow,bttvb+ `' M2 p% |, y# X! s4 q6 X
大文細佬,睇情感戲嘅分析,我想叫你一聲「大佬」。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: i3 p8 K4 L4 ~% I" t' A7 `8 Q
大佬,你好醒呀。
初期我講遊過洪永城個張日熙趕客指數高,但其實有人同佢差唔多,佢就係樂天送。
6 I( O3 g  I0 g( l" X0 ]  q公仔箱論壇真係煩到呢...唔識用正常文字形容(唔可以粗言穢語吖嘛),船頭驚鬼船尾驚賊,我係女仔一定費事采佢。

0 X% ]0 P7 s  }3 C3 O" u" ~) e7 ttvb now,tvbnow,bttvb
好耐無睇過呢D小品劇。SO FAR 係今年最想追的
7 i; V9 d/ l* t1 Z7 m; T8 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。suesanmi 發表於 2014-4-26 01:40 PM
4 [. R& ]% H  z
咁你係咪未開始睇呢?
# P) o0 A; z2 z) i( S2 y希望我哋的評論無影響你。