返回列表 回復 發帖
原帖由 lhy92725 於 2009-4-25 11:59 AM 發表

15个钟头的时差是有D问题
很难聊天哦。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
原帖由 ForeverEver 於 2009-4-25 12:11 PM 發表

很难聊天哦。。
Hello, forever, how are you!
manyiu ,放假了打算去边度玩啊
條骨都無佐lu
原帖由 lhy92725 於 2009-4-25 11:59 AM 發表

15个钟头的时差是有D问题
靚貓貓, 15个钟头的时差唔係太大问题, 而家咪 ok 囉, 你度下午, 我度 9pm!
原帖由 manyiu 於 2009-4-25 12:17 PM 發表

靚貓貓, 15个钟头的时差唔係太大问题, 而家咪 ok 囉, 你度下午, 我度 9pm!
我呢度中午12点到,好多时候就去佐LUNCH,过后你地可能又去睡觉了
條骨都無佐lu
原帖由 lhy92725 於 2009-4-25 12:16 PM 發表
manyiu ,放假了打算去边度玩啊
買左 飛機票去 Calgary (係加拿大其中一果省) 玩兩星期!
原帖由 lhy92725 於 2009-4-25 12:19 PM 發表

我呢度中午12点到,好多时候就去佐LUNCH,过后你地可能又去睡觉了
哈哈, 有可能嫁!
原帖由 manyiu 於 2009-4-25 12:19 PM 發表

買左 飛機票去 Calgary (係加拿大其中一果省) 玩兩星期!
哇,两个星期啊,好开心喔
我米两个星期都见你悟到咯
條骨都無佐lu
原帖由 manyiu 於 2009-4-25 12:15 PM 發表

Hello, forever, how are you!
manyiu...i am fine here....
how's your planning for trip???
我而家去睇 電視新聞先, 遲D搵靚貓貓!
原帖由 manyiu 於 2009-4-25 12:20 PM 發表

哈哈, 有可能嫁!
不过你通常都好夜都未睡
條骨都無佐lu
原帖由 manyiu 於 2009-4-25 12:21 PM 發表
我而家去睇 電視新聞先, 遲D搵靚貓貓!
好啊,BYEBYE
我等阵可能出佐街啦
條骨都無佐lu
原帖由 ForeverEver 於 2009-4-25 12:21 PM 發表

manyiu...i am fine here....
how's your planning for trip???
I will go to Calagry next week, I have to prepare some skin care (especial cream) as there is very dry!
原帖由 manyiu 於 2009-4-25 12:22 PM 發表

I will go to Calagry next week, I have to prepare some skin care (especial cream) as there is very dry!
that's great....have fun....take good care of your skin....have to be always 靓女。。
manyiu ,几时出发啊,玩得开心D啦
條骨都無佐lu