返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 11/10/2008 06:29 發表

其實可以更好玩,不過我驚我玩唔起

如果我冇記錯,blueocean佢應該姓張
張xx??

r u in US too??
I'm so poor now !!
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 bubu1109 於 2008-10-11 12:35 AM 發表

danny=blueocean 唔係到,我唔講咁多 ,等佢係到先慢慢玩449470

佢係我敵人449471
Danny Cheung
原帖由 wongjj 於 2008-10-11 12:35 AM 發表

.... sorry~~should be $1,800,000
你真係想搵笨啊
原帖由 boy12 於 2008-10-11 12:36 AM 發表
TVB: 1721984 元
存款: 1000832154 元

Poor??????? are u kidding me?
原帖由 bubu1109 於 2008-10-11 06:35 AM 發表

danny=blueocean 唔係到,我唔講咁多 ,等佢係到先慢慢玩449470

佢係我敵人449471
佢係你敵人先要爆佢一鑊又大又勁, 報仇好時候呀!
原帖由 bubu1109 於 11/10/2008 06:35 發表

佢係我敵人449471
danny張 ~~danny仔牙 danny仔牙
原帖由 wongjj 於 2008-10-11 06:36 AM 發表

張xx??

r u in US too??
我唔係呀,我在香港

不過係我唔覺意識到danny咋,係佢迫我做佢朋友

回應 bubu1109 第 2179 篇文章

he wants you to protect him  
原帖由 bubu1109 於 2008-10-11 06:39 AM 發表

我唔係呀,我在香港

係香港?  唔信! 而家 6點幾, 我地正常係未起床嫁喎!
原帖由 boy12 於 11/10/2008 06:36 發表
i'm also poor
我都係時候撤退,萬一比佢見到我講咁多,到時輪到佢爆我
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 2008-10-11 06:39 AM 發表

我唔係呀,我在香港

Really? I don't believe! ha ha!
原帖由 Geai 於 11/10/2008 06:41 發表
he wants you to protect him  
...bubu just said they r 敵人
好啦各位呢度00:40am啦
我去訓啦...88