返回列表 回復 發帖

回應 vwwo 第 2246 篇文章

oh no   

how many days ar
原帖由 vwwo 於 2008-10-12 02:49 AM 發表
搞掂,去食药先。。
靓姐!吃咩药啊?
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 Geai 於 2008-10-12 02:54 AM 發表
oh no   

how many days ar
我已经好手下留情,只系禁一日!!
原帖由 yicno 於 2008-10-12 02:56 AM 發表
靓姐!吃咩药啊?
食甲状腺+降心速+安眠药。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-10-12 03:21 AM 發表

食甲状腺+降心速+安眠药。。。。。。。。。
有唔有饮奶啊?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 yicno 於 2008-10-12 03:24 AM 發表
有唔有饮奶啊?
你居然去甘多地方打广告!!!!!!!!!!
原帖由 vwwo 於 2008-10-12 03:27 AM 發表

你居然去甘多地方打广告!!!!!!!!!!
呵呵,提醒大家 Z ~!
原帖由 yicno 於 2008-10-12 03:31 AM 發表
呵呵,提醒大家 Z ~!
你走甘多个帖??
yicno is 走帖 king !!
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 vwwo 於 2008-10-12 03:20 發表

我已经好手下留情,只系禁一日!!
blueblue should be scare now !!
原帖由 boy12 於 2008-10-12 03:39 AM 發表

blueblue should be scare now !!
我都话左,我一向都系讲到做到。
原帖由 boy12 於 2008-10-12 03:38 AM 發表
yicno is 走帖 king !!
唔好甘样讲我啦~我都系闷闷地四围行下 Z !
簽名被屏蔽
原帖由 vwwo 於 2008-10-12 03:42 發表

我都话左,我一向都系讲到做到。
I know that ga !!
原帖由 yicno 於 2008-10-12 03:44 發表
唔好甘样讲我啦~我都系闷闷地四围行下 Z !
I like it !!
I want to do it too but ppl don't know me boyboy !!