返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-8-13 09:44 PM 發表

有野睇...
又有得搞,又有得睇??
入谷温人
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-13 09:45 PM 發表

88师兄 舍得返来啦
唔得咩??
入谷温人
原帖由 ed_teck 於 2008-8-13 09:43 PM 發表

mamak 都分好多種架.. 食野同睇波去的唔同架...
唔講你唔信... 其中一個我同朋友去晚餐的 mamak.. 一個濫鬼木棚.. 周圍都係蟑螂的.. 一份羊扒30蚊.. ...
你朋友好高级啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 toyo88 於 2008-8-13 09:47 PM 發表

唔得咩??
没讲D乜啊... 是帮你顶楼又打扫 好累J
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-13 09:48 PM 發表

没讲D乜啊... 是帮你顶楼又打扫 好累J
系咩?? 我净系知返到黎睇到个帖沉晒底........
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-8-13 09:46 PM 發表

又有得搞,又有得睇??
toyo 兄都要搞埋一份? 會唔會出人命啊?
原帖由 toyo88 於 2008-8-13 09:51 PM 發表

系咩?? 我净系知返到黎睇到个帖沉晒底........
看好来..我日日去架...你要去问你地4人帮啊
原帖由 ed_teck 於 2008-8-13 09:53 PM 發表

toyo 兄都要搞埋一份? 會唔會出人命啊?
甘我都系唔搞喇......鬼叫我下下出人命咩........
入谷温人
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-13 09:47 PM 發表

你朋友好高级啊...
最平的馬來炒飯.. 15蚊... 大份到食到我死死下...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-13 09:53 PM 發表

看好来..我日日去架...你要去问你地4人帮啊
我.......我又要云游四海喇.......
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-8-13 09:54 PM 發表

甘我都系唔搞喇......鬼叫我下下出人命咩........
難道你就係傳聞中的"kuantan 蕉王"?
下下都中蕉?
原帖由 toyo88 於 2008-8-13 09:55 PM 發表

記得帶你老婆回來啊.
外星貓E生
原帖由 ed_teck 於 2008-8-13 09:55 PM 發表

最平的馬來炒飯.. 15蚊... 大份到食到我死死下...
是不是啊..
原帖由 toyo88 於 2008-8-13 09:55 PM 發表

我帮你睇住又唔信...
原帖由 ed_teck 於 2008-8-13 09:58 PM 發表

難道你就係傳聞中的"kuantan 蕉王"?
下下都中蕉?
系枪王 ............下下中枪
入谷温人