返回列表 回復 發帖
原帖由 walala 於 2008-9-17 12:41 AM 發表

酱快票到那里去了。。。
什麼是醬...??不明白...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 walala 於 2008-9-17 12:41 AM 發表

酱快票到那里去了。。。
我看不用一天就破了~
原帖由 raytian 於 2008-9-17 12:43 AM 發表

我看不用一天就破了~
天哥做咩喺度都唔同我地傾....??
不用一天...我話今晚就破..............
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 12:41 AM 發表
哈....佢係咁.....
我想問...佢喺咩位置見到你...
做咩3唔識7無啦啦會問你野....
我出返去搭升降機佢返咪見到= =

之後佢返轉頭問
原帖由 sos924 於 2008-9-17 12:44 AM 發表
我出返去搭升降機佢返咪見到= =

之後佢返轉頭問
即係咩呀...?唔多明...
即係明明你想走....諗住搭笠....??定係點呀...??
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 12:44 AM 發表
天哥做咩喺度都唔同我地傾....??
不用一天...我話今晚就破..............
如果我也在的话更快破哦'''
要100帖了~你们太利害了''
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 12:46 AM 發表
即係咩呀...?唔多明...
即係明明你想走....諗住搭笠....??定係點呀...??
起出面行黎行去~跟住feel到有人起笠行緊過黎咪即走~跟住等緊笠佢就返轉頭問我咁囉~
原帖由 raytian 於 2008-9-17 12:48 AM 發表

如果我也在的话更快破哦'''420305
要100帖了~你们太利害了''420306
但是你現在要去睡嗎...??
原帖由 raytian 於 2008-9-17 12:43 AM 發表

我看不用一天就破了~
一起聊
原帖由 sos924 於 2008-9-17 12:49 AM 發表
起出面行黎行去~跟住feel到有人起笠行緊過黎咪即走~跟住等緊笠佢就返轉頭問我咁囉~
佢咁無聊....??
咁佢問你...你又答....???
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 12:50 AM 發表
但是你現在要去睡嗎...??
对啊''我这里半夜2点了~明天还要去唱K''
大家晚安''''加油哦''
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 raytian 於 2008-9-17 12:52 AM 發表

对啊''我这里半夜2点了~明天还要去唱K''
大家晚安''''加油哦''420308
咁快2點....???我地半夜一點...
好啦....明天見....
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 12:52 AM 發表
佢咁無聊....??
咁佢問你...你又答....???
個一刻好亂= =
原帖由 sos924 於 2008-9-17 12:55 AM 發表
個一刻好亂= =
低能...黎左咁耐又唔放低....行黎行去做乜q
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 12:57 AM 發表
低能...黎左咁耐又唔放低....行黎行去做乜q
黎唔夠幾分鐘佢就返.....